Emmanuel Macron’s vrouw “Brigitte” werd geboren als een man en doet zich voor als zijn overleden oudere zus


Niet dat dit belangrijk nieuws is, maar het zal duidelijk maken dat alle westerse politieke leiders gechanteerd worden met hun verleden. De valse president Maclone is vanaf zijn 15e door een pedofiel misbruikt en noemt zich al weer een paar jaar president voor alle Fransen. Wie zou zich met een dergelijk stel willen identificeren?

Deze praktijken zijn aan de orde van de dag. het is een toneelstuk en de acteurs verkleden zich als “voorname” mensen. Het tegendeel is waar, je kunt ze niet als mensen beschouwen. Van de website van Candace Owens en Foxyblog halen we de volgende gegevens en een kolossaal PDF met een lange litanie van harde bewijzen. Hoe het hier in de polder is laat zich raden, dunkt mij.

Introductie

President van Frankrijk Emmanuel Macron’s vrouw “Brigitte” werd geboren als een man en doet zich voor als zijn dode oudere zus. Het officiële verhaal was al dat Brigitte 24 jaar ouder was dan Macron, toen ze begonnen uit te gaan toen Macron 15 was, maar in feite was Brigitte meer dan 30 jaar ouder. Dit is nog maar het begin…

In dit bericht staat een

  • Samenvatting van één pagina van de bevindingen van de journalisten
  • Een link naar een PDF van 200 pagina’s met alle details
  • een link naar de website
  • Video van 15 minuten door Candace Owens waarin het verhaal wordt geschetst

Samenvatting van één pagina

Van Jean-Michel tot Brigitte Trogneux, leugens op het Elysée

Preambule
Het volume dat dit bestand inneemt, mag de bezoeker niet afleiden van de essentie. Hier volgt in een paar vragen en antwoorden een korte samenvatting, die ook bestaat als een PDF-document van één pagina in A4-formaat (om af te drukken en te verspreiden…). Je hebt ook een PDF-document biografische dubbele A4-pagina die laat zien hoe Jean-Michel Brigitte werd. De conclusie van Hoofdstuk 31 is gedetailleerder, met links naar de andere hoofdstukken en naar de bijlagen.

De Pressibus Brief in het kort antwoord op 10 veelgestelde vragen
Vijf maanden burgeronderzoek bezaaid met rode haringen en aarzelingen leiden tot een nieuw inzicht. Dit zijn de antwoorden die volgens ons het beste zijn in de stand van onze kennis aan het einde van augustus 2022.

  1. Weten we zeker dat Brigitte Macron als man is geboren en getogen? Jazeker. In 1977 werd een transgender vrouw die zichzelf Veronique noemde geïnterviewd op televisie. De audiovergelijking van haar stem met die van een recent interview met Brigitte Macron bewijst dat het om dezelfde persoon gaat. Zonder zo ver te gaan als dit wetenschappelijke bewijs, kan iedereen dit zien door te luisteren naar de nevenschikking van de twee stemmen: het bewijs is hier in een video van 1 minuut en 27, in hoofdstuk 14.
  1. Is Brigitte Trogneux getrouwd met Macron dezelfde persoon als haar broer Jean-Michel? Jazeker. Jean-Michel Trogneux, geboren in 1945, had wel een zus geboren in 1953, maar zij stierf jong, begin 1961. Het zijn dus twee verschillende mensen. De vrouw van Emmanuel Macron is niet deze Brigitte. Zij is Jean-Michel die zich de identiteit van zijn zus heeft toegeëigend (gereïncarneerd), wier dood niet was aangegeven of was uitgewist. Vanaf ongeveer 1984 gebruikte Jean-Michel de identiteit van zijn vermiste zus, zodat hij beschikte over haar geboorteakte, haar identiteitskaart, haar burgerservicenummer, enz. (hoofdstuk 28)
  2. Is Jean-Michel Trogneux de vader of moeder van de drie Auzière-kinderen?
    De vader. Sinds hij als man werd geboren. Na de geboorte van zijn jongste dochter Tiphaine rond 1984, nadat hij de identiteit van zijn zus Brigitte had aangenomen, deed hij zich voor als hun moeder.
  3. Hoe zit het met het eerste huwelijk van Brigitte Macron met André-Louis Auzière in 1974?
    Het is zowel echt als fictief. Fictief omdat de bruid was overleden en de bruidegom denkbeeldig. Echt omdat het was ingeschreven in de burgerlijke stand, zonder verificatie van identiteiten. We hebben bewijs (hier) in hoofdstuk 30, door handschriftvergelijking, dat de bruid van 1974 niet Brigitte Macron was. We weten wie de rollen van de bruidegom en de bruid speelde.
  4. Wie is de moeder van de drie Auzière-kinderen?
    Brigitte Auzière. In 1975, 1977, januari 1984, de geboortedata van de drie kinderen Sébastien, Laurence en Tiphaine Auzière, Jean-Michel heeft de rol van hun moeder nog niet op zich genomen. Hij is ook niet met haar getrouwd. In 1980 trouwde hij zelfs met een andere vrouw, van wie hij twee kinderen kreeg, geboren in 1982 en februari 1984.
  5. Wat is er gebeurd met de moeder van de drie kinderen?

We weten het niet. Het geheim is goed bewaard. Na januari 1984 lijkt het erop dat Brigitte née Auzière in Croix of Lille woonde, onder een andere naam. We hebben op dit moment drie handtekeningen, haar trouwfoto en haar citaat op de bruiloft van 1980.

  1. Wie had zo’n scenario bedacht?
    Jean-Louis Auzière. Deze oom van Brigitte Auzière, vriend van Jean-Michel, had een vader en een broer bij de geheime dienst. Hij gebruikt vaak zijn tweede naam, André, om zichzelf te dupliceren, wat hem ertoe bracht André Louis Auzière uit te vinden, de fictieve echtgenoot van de overleden Brigitte.
  2. Is de familie Trogneux medeplichtig?
    Jazeker. Ouders, broers en zussen werden allemaal getroffen door de dood van Brigitte in 1961. Ze waren begripvol toen een van hen, gekweld door ‘genderdysforie’, haar reïncarneerde. Er werd een zwijgpact gesloten. Ook de drie kinderen Auzière hielden zich eraan.

  1. Is de Trogneux familiefoto uit de jaren 1950 gemanipuleerd?
    Nee, behalve misschien incidenteel retoucheren. Het toont de ouders en hun zes kinderen in de herfst van 1954. Jean-Michel, 9 1/2, staat links, Brigitte, 1 1/2, op de schoot van haar moeder.
  2. Is dit allemaal legaal?
    Nee. Het is tegen de wet om zich voor te doen als een overledene, ongeacht of hun overlijden is aangegeven of niet.

Video door Candace Owens

https://www.bitchute.com/video/38CdCCBTMfmH

4 gedachtes over “Emmanuel Macron’s vrouw “Brigitte” werd geboren als een man en doet zich voor als zijn overleden oudere zus

  1. Dus ze is toch niet makroon zijn omgebouwde vader? Die clownswereld doet me steeds meer denken aan een voor deze tijd aangepaste totaal over de top Snip en Snap revue. Niet dat het ongeloofwaardig overkomt, de zelfbenoemde elite en zijn katvangers zijn tenslotte geestelijk gestoord genoeg. Overigens ben ik na bestudering van die foto op het pdf bestand overtuigd dat dit mormel in meerdere planeet van de apen films gespeeld heeft, en het ook wel opvallende gelijkenissen vertoont met sommige bewoners op de apenheul. Het doet mij ook sterk vermoeden dat er sinds Joseph Mengele nog wel veel ziekere experimenten met zowel biologische als kunstmatige levensvormen plaatsvinden.

    Like

  2. Pingback: Emmanuel Macron’s vrouw “Brigitte” werd geboren als een man en doet zich voor als zijn overleden oudere zus – altnews.org

  3. Dat lijkt me nogal beledigend naar de oorspronkelijke bevolking van Australië. Waarvan velen ondanks verwoede pogingen van de “heersende klasse” hen te ontkoppelen, nog steeds een sterkere band met de bron hebben dan menigeen kan bevatten. De onnatuurlijke en daardoor minderwaardige levensvorm op die foto heeft die band nooit gehad en zal die ook nooit kunnen krijgen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie