#Onbelangrijk: CIA-agent getuigt: ‘We hebben mRNA uitgevonden als biowapen’

Nieuws is pas nieuws als de dader zijn misdaden gaat analyseren. Wat je dus voor onderstaand bericht moet geven is twijfelachtig, dit soort sterfbedbekenternissen komen altijd als mosterd na de maaltijd. Wat we weten maken we duidelijk met de volgende driehoeksmeting.

  1. Het is tot nu toe en na meer dan 1000 onderzoekspapers nog nooit gelukt iets in de menselijke cel te krijgen;
  2. Het is tot nu toe ook nog nooit gelukt een menselijke cel uit levend weefsel te isoleren;
  3. De ontdekking van DNA is meer dan 70 jaar geleden geweest tijdens een LSD trip van de ontdekker en de artistieke verbeeldingskracht van zijn vrouw.

Dus hoe je mRNA zou kunnen laten doen wat het theoretisch zou moeten doen is niet bewezen, ondanks dat het “al 10 jaar klaar lag”. Het zou dekmantel kunnen zijn voor het in het menselijk weefsel implanteren van technologie. Dus 10% met slangengif en grafiet injecteren voor de ruiming en 90% met een placebo injecteren voor een MAC-adres. Alleen al de onwetendheid van de geïnjecteerde slachtoffers is reden voor een revolutie. Maar ik weet niet of die slachtoffers nog bij machte zijn te beseffen dat de rapen gaar zijn en de daders, handlangers en roeptoeters moeten worden opgepakt. Sommigen beweren dat we dat aan de militairen moeten overlaten. Volgens mij zijn die ook allemaal geïnjecteerd. Hier het interview met de stervende CIA-agent.

CIA-agent getuigt: ‘We hebben mRNA uitgevonden als biowapen met Gates en WEF’

De CIA heeft mRNA-technologie uitgevonden in samenwerking met de Bill and Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en de Rockefeller Foundation, volgens de explosieve getuigenis van een CIA-agent die toegeeft dat Covid-vaccins zijn ontwikkeld als een biowapen om de mensheid te kunnen beheersen. Lees: ruimen, in ieder geval uitdunnen.

Volgens de agent en gelekte topgeheime documenten was de Covid-plandemie een psy-op die door de CIA werd gerund om de mensheid naar een totale surveillancestaat te leiden. Covid-mRNA-vaccins werden niet ontwikkeld tijdens Operation Warp Speed, maar waren al klaar en wachtten om ingezet te worden; ten minste 10 jaar voorafgaand aan de plandemie.

Deze onthullingen worden allemaal ondersteund door volledig verifieerbare documenten en bronnen en zullen de ondergang betekenen voor de elite als we deze informatie naar genoeg mensen kunnen verspreiden.