Stemmen? Dimdammen over de kleur van je gevangeniscel. Heb je niks beters te doen!

We hebben allemaal een envelopje door de brievenbus gekregen. Met een “stempas”. Afzender: onbekend. Alleen al het ontvangen van een of ander papiertje door je brievenbus, van een crimineel kartel van kindermoordenaars en oorlogsophitsers, waarop staat dat ze je toestemming geven om naar het stembureau te gaan en op iemand te stemmen, is een van de meest vernederende absurditeiten die je je kunt voorstellen.

Als je dat hokje binnenstapt en een stempel op het papier drukt, of je nu op een grote partij stemt, een onafhankelijk splinterpartijtje, OF je maakt een janboel van het stembiljet, erken je en geef je je energie aan een systeem dat is ontworpen om je tot slaaf te maken en te vernietigen.

Ditzelfde systeem, een loslopend monster, heeft jullie de afgelopen vier jaar alleen maar geterroriseerd. Het heeft jullie vrijheden ontnomen. Het heeft je dierbaren gedood. Het heeft openlijk en meedogenloos gelogen om de verreweg allerergste misdaad in de menselijke geschiedenis te plegen.

Nu probeert dit monster je nóg verder te vernederen door je uit te nodigen om te doen alsof je niet onder een tiranniek regime leeft.

De enige manier waarop we de dingen beter kunnen maken als genoeg mensen deze kinderachtige fantasie dat we in een democratie leven, een harde trap verkopen.

Dus:

Niet doen.

NIET stemmen.

Je vraagt zoals altijd maar weer: “Maar hoe veranderen we dan het systeem?”

Het antwoord is simpel. We hoeven het systeem niet te veranderen. We moeten eruit zien te komen. Negeren, uitlachen en doodzwijgen.

Door die vraag te stellen neem je een onderdanige houding aan. Deze houding is als het piekeren over welke kleur je de muren van je gevangeniscel moet schilderen, terwijl de deur open is gelaten en je daar gewoon weg kunt, je vrijheid tegemoet.

Politici, ambtenaren, wetenschappers, autoriteiten zijn pathologische leugenaars. Ziekelijk en geperverteerd, corrupt en bloeddorstig. Totaal aan de macht verslaafd. Nergens anders geschikt voor.

Dit type dwangmatige leugenaars kunnen je niet bang maken. Ze kunnen immers niemand kwaad doen als niemand naar hen luistert. Ze zullen smoren in hun eenzaamheid.

Aan de andere kant.

Dwangmatige gelovigen zouden je wel degelijk angst moeten aanjagen. Deze gelovigen zijn de aanjagers van de leugenaar.

Het zijn dus de leugenaars, parasitaire bloedzuigertjes die er niet toe doen. Makkelijk te identificeren. Maar het zijn die gelovigen, die hun levenskracht aan deze acteurs weggeven, niet makkelijk te identificeren, dus levensgevaarlijk, want ze zitten overal, ook in jouw omgeving.

Niemand geeft mij toestemming om mijn mening weg te schijten. Zeker geen ziekelijke, perverse narcisten die halsmisdaden tegen de mensen als “noodzakelijk en nuttig” verkopen.