Baby’s baren in een doodscultus

Naar aanleiding van het vandaag gepubliceerde artikel op Antistoffen tegen Medische Terreur van de auteur Jim West, kwam ik de naam Jeanice Barcelo tegen. Zij heeft veel onderzoek gedaan naar specifiek de manier waarop wij in de wereld zijn gezet en hoe wij onze kinderen op de wereld zetten. Over medische terreur gesproken. Dit is uiteraard geen passend onderwerp voor deze Courant, maar sommigen willen misschien toch wel weten hoe die mevrouw aan zo’n uitgesproken mening is gekomen. Dan zit er niet veel anders op dan je erin te verdiepen op deze mooie zonnige dag…..

Shellee-Kim praat met auteur en lerares, Jeanice Barcelo, over de talloze manieren waarop we onze kinderen onbewust opofferen, te beginnen vóór hun geboorte.

Dit omvat veel technologische ingrepen voor, tijdens en na de geboorte, zoals bestraling, hielprik en besnijdenis. Opzettelijke medische, culturele en religieuze kindermishandeling neemt toe. Het doel?

Om ervoor te zorgen dat getraumatiseerde kinderen opgroeien als getraumatiseerde (i.e. ‘gespleten’) volwassenen.

Quote: Jim West over postnatale depressie:

De geboorte moet een tijd zijn voor feest en enthousiasme met de pasgeborene – na een succesvolle zwangerschap. Maar succes is zeldzaam omdat de moderne geneeskunde zwangerschap als een ziekte behandelt en moeders bombardeert met destructieve beeldvorming en vaak zeer toxische behandelingen. De geboorte is veelal een prestatie van overleven door de moeder en een tijd voor depressieve reflectie. De geneeskunde levert giftige psychische medicijnen in combinatie met propaganda die wegmoffelt wat het natuurlijke resultaat zou moeten zijn van een dergelijke reflectie: achterdocht jegens het medische proces. Jeanice Barcelo verzamelde en schreef over de gedachten van vrouwen die gedwongen werden om de overweldigende gruwel van de geboorte via geneeskunde te zien en te begrijpen. [Zoek naar haar verboden boeken]

Dat heb ik gedaan, hieronder haar website en interviews. Uiteraard in het Engels.

Listen to Part 1: https://www.spreaker.com/episode/44433378

Listen to Part 2: https://www.spreaker.com/episode/44433379

More info on Jeanice: https://BirthofaNewEarth.com

More info on Shellee-Kim: https://kindasound.org/Shellee-Kim-Gold.html