Antarctica: Alles wat u voor waarheid aanneemt is in werkelijkheid een wilde theorie die u achterlijk en angstig moet houden.


Een zielloze 0,001% “elite” heeft een verdedigingssysteem rond Antarctica opgeworpen. Rusland heeft gesuggereerd dat verband te verlaten. Als ze nog bij de knoppen konden komen, was Moskou allang in een rokende puinhoop veranderd….. Maar degene aan wie ze hun ziel hebben verkocht zijn al verdwenen. Nu breekt de Antarctische IJsmuur ook nog eens.

In politiek correct jargon wordt dit repeterende natuurverschijnsel gecategoriseerd onder de noemer “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde”. We hebben dus slecht nieuws voor dat soort klimaatextremisme: het vriest daar nooit weer dicht.

BAWWAABAAT-RA ( Zomerpoort )

Deze “theorie” is gebaseerd op het concept dat de Aarde in feite veel groter zou kunnen zijn dan ons is verteld en dat er een manier is om in dit tweede deel te komen via zgn. “Zomerpoort” ook bekend als “BAWWAABAAT-RA”.

Volgens deze “theorie” zijn de buitenwerelden voor ons verborgen en verboden terrein. Ondertussen maken wij deel uit van de gehoorzame, onwetende slavenkolonie in de binnencirkel (ook wel: de Aardse continenten). Het is een ingenieuze illusie om mensen op te sluiten in een beperkt gebied zodat mensen er niet eens aan denken om verder te verkennen. Het doel is dat wij achterlijk en angstig onze gemiddeld 75 jaar in ons kapotgespoten en vergiftigde vehikel volmaken.

Volgens de “theorie” smelt tijdens de zomer op Antarctica het ijs en ontstaat er een opening waardoor schepen op de open zee kunnen varen, waar zich andere voor ons onbekende continenten bevinden.

En dit is nog maar het schuchtere begin….

Vraag altijd aan “autoriteiten, deskundigen, historici en belangrijke, voorname mensen van goede komaf” of ze bewijs hebben voor hun beweringen. Na een paar dagen is het stil, doodstil….