YouTube wilde niet dat je wist wat we ontdekten in de speciale commissie van de EU over de Coronapandemie


Dat was namelijk het feit dat de Pfizer-directie moest toegeven dat ze de injectie lanceerden zonder dat ze wisten wat het effect zou zijn. Onder druk van “de markt” hebben de vaccin producenten de boel belazerd en het gif op de bevolking losgelaten. Hoogstwaarschijnlijk was er nog niet eens genoeg gif beschikbaar, dus de kans achten wij groot dat minimaal de helft van de eerste twee injecties een zoutoplossing is geweest. Met de “boosterprik” zou er wel eens een inhaalslag kunnen zijn gemaakt. Omdat ze ons niets vertellen, kunnen wij op onze beurt feitenvrij stellingen poneren. Dit zijn geen complottheorieën, maar gedachten als gevolg van de leugenlawine over iets wat er nooit was, veroorzaakt door iets wat nooit is bewezen, aangetoond door een test die niets test. De constant liegende en dreigende overheidsextremisten in samenwerking met het gifmengersgilde kunnen rekenen op een fantastisch hoge rekening. Het zal ze extreem duur komen te staan.

Van het hele Covid-sprookje staat volstrekt niets meer overeind, terwijl bijvoorbeeld in Bayern nog wordt gediscussieerd of het mondkapje in de trein zou moeten worden afgeschaft. De functie van een mondkapje is bewezen contraproductief, weerstandsverzwakkend en een zuivere politiek-psychologische aanslag op de menselijke intelligentie. Gehoorzaamheid boven gezondheid. Als we nu nog iemand tegenkomen in een strak zittend koffiefilter, dan weten we dat die persoon niet kan accepteren dat alles was gebaseerd op LEUGENS. Er is gelogen over besmetting, de PCR-test, sterftecijfers, lockdowns, schoolsluitingen, gezonde mensen in quarantaine, plexiglas, afstand houden, mondkapjes, handen kapot wassen en last-but-not-least de “vaccins”. De tekst die dan ook op dat verdrietlapje zou moeten worden geschreven is: “Ik ben nog niet klaar om te accepteren dat overal waar ik in geloofde pertinente leugens zijn geweest.” Dat is nog niet het ergste, deze treurige (goed)gelovigen vinden dat mensen met gezond verstand zich aan hun stupide gedrag moeten aanpassen en serieuze zelfmoordpogingen moeten ondernemen om te voorkomen dat zij iets oplopen.

Internetvondst:


Persbericht van Christine Anderson:

YouTube didn’t want you to know what we uncovered in the EU special committee on the Corona pandemic

YouTube heeft  verschillende video’s verwijderd met toespraken van Christine Anderson (AfD), die lid is van de speciale EU-commissie  voor de Corona pandemie voor de ID groep. In sommige gevallen  werden zelfs video’s met vragen die de  Europarlementariër  in de commissie had gesteld, gesanctioneerd.  Na juridische interventie zwichtte YouTube  en zette video’s die al gecensureerd waren  weer online. Anderson roept  YouTube  nu op om de “medische desinformatierichtlijnen” te  overhandigen waarop de platformexploitant zijn sancties baseert. “De indruk hier is  dat  informatie die niet in het gewenste verhaal past, moet worden onderdrukt. Daar ga ik niet voor staan.  Als YouTube  mijn deadline ongebruikt laat verstrijken, zal ik een rechtszaak aanspannen bij de rechtbank,” zei Anderson.

Anderson maakt regelmatig bekend  hoe hooggeplaatste vertegenwoordigers van de farmaceutische industrie, zoals de vicepresident van AstraZeneca,  tijdens hoorzittingen  steeds meer onder druk komen te  staan en bekritiseerde Pfizer-topman Alfred Bourla voor het annuleren van zijn deelname aan een dergelijke vergadering op korte termijn. “Ik roep  op tot een  onderzoekscommissie om de relatie tussen de PFIZER-topman en EU-commissievoorzitter Ursula von der Leyen onder de loep te nemen.”

Anderson en haar Nederlandse collega Rob Ross ontdekten ook een schandaal: “Bourla’s vertegenwoordiger in  de  commissie, Janine Smalls, moest  in een verhoor aan Ross  toegeven dat de farmaceutische gigant geen kennis had vóór lancering van de Pfizer/BionTech-injectie of het überhaupt kan worden gebruikt om de  infectie en de overdracht van Covid-19  te  voorkomen. “Uitspraken als – “Als je  vaccineert,  bescherm je jezelf en anderen!” – in het kader van de Covid-vaccinatiecampagne waren zo blijkt nu gewoon aperte leugens!”

Anderson heeft schriftelijke vragen ingediend aan de  Europese Commissie waar uitspraken ter ondersteuning van  de vaccinatiecampagne  vandaan komen, zoals die nog steeds  door de Duitse regering worden gebruikt, en of sancties kunnen worden verwacht voor dergelijk “nepnieuws” in het kader van het EU-actieplan tegen desinformatie.

Meer achtergrondinformatie en videolinks, evenals contactmogelijkheden voor  persvertegenwoordigers op de  homepage van Christine Anderson (momenteel alleen beschikbaar in het Duits):

www.christineanderson.eu/links/bab-11-2022