Medbeds

Holografische medische bedden zijn een nieuwe technologie voor ons die elke bekende ziekte binnen enkele minuten kan genezen. Het maakt ziekenhuizen en dokters volledig overbodig. Het meest schokkende is: het bestaat al 80 jaar.

Herhaling:


Het omvallen van het medisch-farmaceutische imperium is een stapje dichter bij de Bevrijding van de Mensheid. Het zaagt in ieder geval één poot onder de stoel van het Bankenkartel vandaan. De andere poot is die van het Energiekartel. Het bewust afhankelijk maken van mensen door de verkrachting van Moeder Aarde, dat is wat er is gebeurd.

Dr. Bill Deagle, voormalig arts van het U.S. Space Command, zei in 2006 het volgende: 🇺🇸

“…een groot en zeer krachtig onderdeel van die geplande nieuwe wereldzooi is je dokter. Want de meeste van de echt slechte dingen die ze (globalisten) met je willen doen, zijn onder anderen het implanteren van chips, toedienen van vaccins die psychotroop zijn, het herschikken van je hersenfunctie, het opdringen van vaccins die het DNA veranderen om je genetica te herprogrammeren, vaccins die kanker veroorzaken, vaccins die eigenlijk ontworpen zijn om je te destabiliseren…”

We zijn lang geleden gewaarschuwd door dit soort complotfiguren….