De ontmanteling van de “Gevangenis Aarde” in stapjes (4)

Volkomen onbegrip maakt zich van ons meester. Hoe is het toch ooit zover gekomen? Een voorbeeld.

De acteur van dienst in het Witte Huis die zich “Joe Biden” noemt en zegt dat hij president van de United States is, werd onlangs geïnterviewd. We zullen u de beelden besparen, maar voor de verandering drukt hij zich deze keer verstaanbaar uit en legt helder uit:

“The pandemic is over, we still have a problem with Covid, we still do a lot of work on it, uhm… it’s… but the pandemic is over. If you noticed, no one is wearing masks, everybody seems to be in pretty good shape, so I think it’s changing and this is a perfect example of that…”

Dus er is geen pandemie meer, Covid is weer gewoon griep en de injecties zijn wat ze horen te zijn: een gentherapeutisch experiment, lopend tot en met 2025….. De werkelijkheid is dus ook, dat iedereen in ziekenhuizen in de VS met koffiefilters rondloopt, kinderen op scholen nog steeds worden gedwongen met mondkapjes te zitten en je de VS als ongevaccineerde NIET binnenkomt. Een onbewezen virus als katalysator voor een feitelijk verplichte gentherapie, aangeprezen door ALLE overheden op deze wereld!

De “pandemie” heeft haar werk gedaan. De bevolking is in 2 jaar perfect gedrild en bij ieder wissewasje laten ze zich weer van alles opdringen, als gehoorzame Chinese koelies. Vaak wordt ook China als lichtend voorbeeld genoemd hoe je een “pandemie” aanpakt.

Dus hoe heeft het toch zover kunnen komen, dat we nergens meer vragen over stellen en pertinent weigeren de overheid te gehoorzamen? Het is niet alleen het geweldsmonopolie, het moet meer zijn. We weten niet meer wie we zijn en wat we hier kwamen doen. We zitten in een netwerk van leugens en betitelen de waarheid als leugens en de werkelijkheid als een utopie. Dat begint met het radicaal uitroeien van ons collectieve geheugen door onze werkelijke geschiedenis van ons te laten stelen. Langzaam maar zeker komt hetgeen we hadden moeten vergeten boven water. De ene na de andere versie komt op het internet en houdt tot nu toe stand tegen de onverbiddellijke censuur. Wij rapporteren zoveel mogelijk versies, de ware versie zal ooit worden onthuld. Maar laten we eerst maar eens beginnen met na te denken, te lezen en in ons op te nemen. We moeten er tijd voor vrijmaken. Iedere seconde is er één.


De officiële geschiedenis is een constructie van leugens. We zijn in een staat van collectief geheugenverlies gemanoeuvreerd.

“Niets is wat het lijkt, het is tijd voor ons om te herinneren en de sluier van misleiding op te lichten! Word wakker!”

Wat weten we echt over ons verleden?
Lijden we aan een collectief geheugenverlies?
Wie zijn we werkelijk?
Waar komen we vandaan?
Was er minder dan 500 jaar geleden een technisch geavanceerde “Eén Wereld” civilisatie op Aarde?
Zijn de zogenaamde “Sterforten” kenmerken van deze beschaving?
Was er een reset die grote delen van ons verleden wegvaagde, onze kennis en cultuur vernietigde?
Waarom explodeerde de menselijke wetenschappelijke kennis plotseling in de 19e eeuw?
Welke rol speelden de Wereldtentoonstellingen bij de herintroductie van “vergeten” technologieën?
Heeft iemand in het geheim restanten van de Oude Wereldstructuren vernietigd onder het mom van een tijdelijke expositie?

Ieder historisch document en authentiek verslag is vernietigd of vervalst, ieder book is herschreven, ieder schilderij is opnieuw geschilderd, ieder beeld en gebouw is hernoemd en iedere datum is veranderd. En dat proces is nog steeds aan de gang, dag voor dag en minuur voor minuut.

De eerste stap om een volk te liquideren is om het geheugen te wissen. Het vernietigen van haar boeken, haar cultuur, haar geschiedenis. Vervolgens iemand nieuwe boeken laten schrijven, een nieuwe cultuur te fabriceren en een nieuwe geschiedenis uit te vinden. Dan duurt het niet lang voordat de natie begint met zichzelf te vergeten en hoe het was…. De strijd van de mens tegen de macht is de strijd van het geheugen tegen vergeetachtigheid.

Hieronder een drieluik over de geschiedenis die is gestolen. Het begrip “Tartaren” zien wij als de uitdrukking van een éénwereld beschaving, vreedzaam, creatief en technologisch gigantisch ontwikkeld. Het begrip “Tartarië” is misschien zelfs een beetje misleidend om ons toch maar vooral niet op het spoor te zetten van wat er achter Antarctica is…..

Klik op de afbeelding hieronder voor een uitgebreide lijst noodzakelijk leesvoer.