Wat wij op Bitchute NIET mogen publiceren

Na talloze vergeefse pogingen om twee korte videootjes op het “vrij van censuur” gepromote Bitchute te publiceren, is het niet meer zinvol hiermee door te gaan.

Het gaat om deze twee filmpjes, die gek genoeg op Youtube geen enkel probleem ondervinden. Misschien is dat wel omdat beide fimpjes hard zijn ge-factchecked door de bekende dwergjes van dienst. De eerste is een Wikileaks video over geënsceneerde maanlandingen in de woestijn van Nevada:

De tweede gaat onder meer over “Operation Fishbowl” waarbij is geprobeerd om het zogenaamde firmament met een kernbom kapot te krijgen.

Of dat wel kernbommen zijn geweest is nog maar de vraag. De 1 miljoen die is uitgeloofd door Anders Björkman die zegt dat ze niet bestaan, mits er bewijs kan worden geleverd, is nog steeds niet uitgekeerd.

Het bestaan van kernbommen is weer typisch een verschijnsel om de angst er goed in te houden. En iedereen speelt het biljoenen kostende spelletje mee, hetgeen betekent dat de werkelijke macht niet bij landen of overheden ligt.

Brandbommen, flash-bombs, napalmbommen en mosterdgas, misschien wel in combinatie met de beproefde Directed Energy Weapons van de Grijze Paus, alles behalve een kernexplosie in Hirosjima. Bijna 80 jaar in angst en beven voor een psychologische truc. Wie het ongekend goed gedocumenteerde boek van Michael Palmer leest, is direct genezen.