“America First”- het gaat los. Massale arrestaties verwacht. Contra-revolutie in 17 Amerikaanse steden.

De wettige president van de Verenigde Staten, Donald Trump heeft de militairen carte blanche gegeven voor massale arrestaties uit hoofde van de Insurrection Act 1807 die hen alle autoriteit geeft die nodig is om hun plicht jegens de US Constitution te doen. Er is eerder al gewaarschuwd voor contra-acties van linkse groepen als Antifa in 17 Amerikaanse steden. De alom gemobiliseerde National Guard troepen zullen deze opstanden neerslaan. Als dit los gaat heeft dit consequenties voor de rest van de wereld.

realrawnews.com

Trump: ‘DE STORM BEGINT!

Michael Baxterhttps://realrawnews.com


Op dinsdag plaatste president Donald J. Trump een afbeelding van zichzelf met een reversspeld met de woorden “The Storm is Coming”, een bericht dat Mar-a-Lago-bronnen aan Real Raw News vertelden, waarbij hij de kiezers van Trump informeerde dat White Hats selectief deep state-activa hebben gericht en geëlimineerd als onderdeel van zijn belofte om “het moeras droog te leggen” – met nog veel meer massale arrestaties in het verschiet.

Trump, zeiden bronnen, is nu meer dan ooit vastbesloten om een “volledige” oorlog te voeren tegen een crimineel regime dat de rechten en vrijheden heeft uitgehold die Amerikanen dierbaar zijn en de giftige pijlen heeft gericht op personen die de agenda van de cabal fel bekritiseren. Trump’s dragen van de speld, voegde hij eraan toe, was een subliminale boodschap naar de White Hat fractie van het Amerikaanse leger – “je hebt nu carte blanche, als je dat wilt en kunt, om massale arrestaties te verrichten in plaats van specifieke personen uit te kiezen die hun ambtseed hebben verraden of zich bezighouden met criminele malversaties in strijd met de grondwet van de Verenigde Staten.”

De boodschap van Trump markeert een ommekeer in zijn houding. Eerder dit jaar had hij White Hat-commandanten gevraagd zich te onthouden van massa-arrestaties tot na de tussentijdse verkiezingen. Nu, met het bewijs dat de Deep State een plan heeft om de midterm verkiezingen te stelen, vraagt Trump het leger, bekrachtigd door zijn beroep op de Insurrection Act van 1807 vóór 20 januari 2021, om alle stappen te nemen die nodig zijn om “enkele DUIZENDEN primaire doelen” te arresteren en op te sluiten waarvan de namen verschijnen op verzegelde aanklachten die Trump had helpen schrijven.

Deze personen, zei onze bron, omvatten talloze politici, beroemdheden en pedofielen, van wie velen massamoord of onuitsprekelijke misdaden hebben gepleegd tegen de meest kwetsbare demografische sector van onze natie: de kinderen. Het leger zou “een schat aan gegevens” hebben verzameld die deze gruwelijke individuen betrekken bij onvoorstelbare misdaden.

“Dit is het. De tijd is nu”, zei onze bron. “Hoewel Trump’s ondertekening van de Insurrection Act autoriteit aan het leger overdraagt, hoopt hij nu dat ze met de volle kracht van de wet zullen handelen om kwaadwillenden voor het gerecht te brengen, waardoor de macht van deze natie wordt teruggegeven aan het volk, niet aan een corrupte marionettenregering.”

Volgens onze bron sprak Trump daarna rechtstreeks met USMC-generaal David H. Berger, die naar verluidt zei: “Dit is waar we op hebben gewacht” en beloofde vervolgens zijn eed aan God, het korps en zijn president te respecteren. Generaal Berger vertelde Trump naar verluidt dat een deel van de White Hat top die eerder de terughoudendheid van Trump om massale arrestaties uit te voeren in twijfel had getrokken, nu waarschijnlijk hun loyaliteit opnieuw zouden evalueren.

“We zitten er bovenop, Mr. President”, zei generaal Berger tegen Trump. “We staan achter u. We zullen van de storm een orkaan maken.”