Het project Apollo was een geheime operatie. Peperduur en 100% NEP.


Nu weten we ook waar én wanneer filmmaker Stanley Kubrick en zijn team de filmpjes van de eerste maanlanding heeft opgenomen. Het was een speciale opdracht van president Lyndon B. Johnson.

Opgenomen op een een luchtmachtbasis in New Mexico in twee daarvoor speciaal ingerichte hangars. Volgereden met stenen, zand en cementpoeder. Ook de “Eagle” lunar module is daar voor de film in elkaar geflanst.

In 4 dagen was de zaak gepiept, de datum: 3 – 6 juni 1968.

Velen twijfelen aan dit huzarenstukje met de stand der techniek van meer dan een halve eeuw geleden. Maar om iedereen de straat op te krijgen om US$ 120 miljard belastinggeld met rente en boeteclausule terug te eisen is nog een ander verhaal. Want, wie zei het ook al weer….

It is easier to fool people, than to convince them that they have been fooled.

Mark Twain

Precies een jaar na de publicatie van het onthullende boek “Moon Man: The True Story of a Filmmaker on the CIA Hit List”, dat de sterfbedbekentenis onthult van het voormalige hoofd van de beveiliging van de Cannon Air Force Base in Clovis New Mexico, die daarop zijn deelname aan de vervalsing van de eerste “maanlanding” bekende, wordt zijn identiteit eindelijk onthuld. Deze vooraf vastgestelde wachttijd was eerder overeengekomen met zijn enige overlevende zoon, die zelf dit jaar is overleden.

Cyrus Eugene Akers geeft gedetailleerde informatie in het boek, waaronder niet alleen de locatie van het filmen van de eerste valse maanlanding op zijn militaire basis, de data waarop deze werd gefilmd, en de codenaam van de CIA voor de operatie, hij gaf ook de namen van vijftien regeringswetenschappers en -ambtenaren die deze historische regeringsfraude exclusief mochten waarnemen, van wie sommigen nu nog in leven zijn. De lijst werd aan Akers gegeven door President Lyndon Johnson, die aanwezig was op de eerste dag van het filmen.

Bedreigd met executie als hij deze informatie ooit zou onthullen, hield veiligheidschef Akers dit alles voor zichzelf tot aan zijn sterfbed, waarvan het schuldgevoel de aanleiding vormde voor zijn betraande bekentenis aan zijn zoon, die – samen met zijn vrouw en hun zoon – ook met de dood werd bedreigd nadat hij deze informatie had gedeeld met de auteur van Moon Man, Bart Sibrel.

Dit trieste en schandalige bedrog werd gedaan uit trots en deceptie. Het toont de complete arrogantie van leiders ten aanzien van het volk, dat in feite hun eigen bedrog financiert. In tegenstelling tot het misleidende bedrog van de overheid als het ging om oorlog, politieke moord of terrorisme, gaf het bedrog over de maanlanding het goedgelovige publiek op wrede wijze het plezierige snoepje waar het om schreeuwde. Pogingen om het van hen af te pakken, nadat ze met tranen en gejuich geloofden, door hun helden te ontmaskeren als de criminelen die ze werkelijk zijn, stuiten tot op de dag van vandaag nog op hevig verzet. Zelfs een professor aan een grote universiteit heeft het zo gezegd: “Zelfs als ik een maanastronaut zou horen bekennen dat hij nooit echt is gegaan, zou ik nog geloven dat hij op de maan heeft gelopen.” Hiermee maakt deze “professor” duidelijk dat het hele gebeuren inmiddels de status van “religie” heeft gekregen.

Gelukkig is er een nieuwe generatie, die niet emotioneel gebrandmerkt werd door het bedrog, die objectief staat tegenover de zich ontvouwende realiteit van de vervalsing van de maanlandingen. Simpel gezegd, wat de corrupte regering beweert, is dat ze in 1969 van nooit in de ruimte geweest, naar een maanwandeling gingen, met slechts 8 jaar onderzoek en ontwikkeling, en dat met een miljoenste van de rekenkracht van een mobiele telefoon, en bij de eerste poging, terwijl zelfs de Zuidpool op aarde bij de eerste poging niet werd bereikt.

Vandaag, met 50 jaar meer geavanceerde raket- en computertechnologie, duurde het liefst 18 jaar om de huidige Artemis-maanraket te ontwikkelen, welke na drie mislukte lanceringen, nog niet veilig genoeg is om astronauten te vervoeren. De Artemis en zal alleen rondjes om de maan draaien, omdat er nog geen maanlander voor is ontwikkeld die werkt. Tja….

Voor het eerst in de wereldgeschiedenis was de technologie in het verleden groter dan die van de toekomst. Aangezien dit eigenlijk onmogelijk is, betekent het maar één ding en dat is dat de maanlanding van 1969 en de daarop volgende prestaties brutale vervalsing is geweest.

Klik op het plaatje voor de video:

En dit zijn al die andere prestaties tot en met Apollo 17, toen was het geld op: