Artsen zijn persoonlijk aansprakelijk voor vaccinatie-schade

Ook in Nederland zullen artsen en GGD-medewerkers aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgschade van de gif injecties tegen iets wat er nooit was/is/komen zal. Wij adviseren de Hoge Commissaris van het bevrijde Nederland vast een bindende richtlijn uit te vaardigen om conservatoir beslag te leggen op het vermogen van betrokkenen. Niet alleen artsen, maar ook alle medewerkers van ziekenhuizen, van de ministeries, het RIVM, de media, van de farmaceutische industrie, van wetgevers en handhavers en last but not least van Jodocus van Oranje die bij elk kruisje zijn handtekening heeft gezet. Niemands naam is “Haas”, dan hadden ze maar beter moeten opletten. Iedereen die zegt te hebben gehandeld in opdracht, heeft zijn doodvonnis al getekend.

Artsen zijn persoonlijk aansprakelijk voor vaccinatie-schade


Nu dreigen boetes tot 14.000 euro! Per geval!

Oostenrijk: Minister van Volksgezondheid bevestigt – Artsen zijn verantwoordelijk voor vaccinschade.

https://www.wochenblick.at/corona/haftungshammer-gesundheitsminister-bestaetigt-aerzte-bei-impfschaeden-verantwortlich/

POLITIEK en BIG PHARMA wassen hun handen in onschuld!!! Dachten ze…..

Verrassing voor alle vaccinatieartsen en vaccinatiepraktijken, vooral degenen die publiekelijk hebben opgeschept over het toedienen van de “gentherapie” aan 500 tot wel 800 mensen in slechts één weekend. Het is voor deze opscheppers goed te weten dat er grenzen zijn aan hun suprematie en juridische immuniteit.

  • Artsen zijn persoonlijk aansprakelijk met hun gehele privévermogen, en
  • de medische beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt GEEN schade van de Covid-19 »vaccinaties«, maar is uitdrukkelijk uitgesloten

**Contractuele basis voor aansprakelijkheidsverzekering van artsen, tandartsen, (tandheelkundige) medische studenten en dierenartsen (VHV 04.2016)**

Het uitsluitingsartikel is als volgt geformuleerd.

7. Uitsluitingen

Als in de verzekeringspolis of de aanvullingen daarvan uitdrukkelijk anders is voorzien, zijn van de verzekering uitgesloten:

7.13.Aansprakelijkheidsclaims voor schade die het gevolg is van:

(1) genetische manipulatie,

(2) genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s),

(3) producten die ingrediënten van GGO’s bevatten– geproduceerd met of met behulp van GGO’s.

Commentaar:

“Vandaag nog een soort halfgoden in witte jassen, morgen in streepjestenue voor de rest van hun leven werkzaam in een “chain gang”.

Ook al is de gif injectie niet echt een vaccinatie, maar meer het inspuiten van slangengif en grafeen hydroxide, ze blijven toch aansprakelijk, aangezien ze u dat nooit hebben verteld en gewaarschuwd voor de eventuele gevolgen.