Sancties tegen Rusland in cijfers


In 2014 startte het Westen een oorlog tegen Rusland door het Kiev regime gewelddadig te installeren. Acht jaar lang werd “Oekraïne” gefinancierd en getraind om een aanval tegen Rusland te beginnen. Rusland was ze net een paar dagen te slim af en greep op 24 februari 2022 in. Boos en verontwaardigd vaardigde het Westen sancties tegen Rusland uit. Een soort kopersstaking. Olie en gas worden niet meer geïmporteerd en alle westerse bedrijven in Rusland worden gesloten.

Na een half jaar tekent het resultaat in het Verenigd Koninkrijk zich af, geïllustreerd door wat simpele prijsvergelijkingen.

Zouden de dommelende Westerlingen nu eindelijk in de gaten krijgen tegen WIE die sancties eigenlijk waren gericht? In Nederland verdubbelde de energierekening, terwijl nauwelijks gas uit Rusland werd geïmporteerd. Ook de mensen die meer betaalden voor “groene stroom” moesten het dubbele betalen. Zonder protest. Vervolgens zitten we hier met die stammen uit de nepstaat “Oekraïne” die klakkeloos een verblijfs- en werkvergunning krijgen, een uitkering, terwijl ze in dikkere bolides rondrijden dan de belastingbetalers. Zouden de dommelende Nederlanders met hun blauw-gele vlaggetjes in de smiezen hebben dat ze worden belazerd waar ze bij staan en het (via de loonstrook en de boodschappen) nog financieren ook?

In de Turkse supermarkt:

En dan te bedenken dat de inflatie in Turkije 80% is!