Aurora Borealis – is het wat ons wordt wijsgemaakt?

O, wat is het mooi!

Die Aurora Borealis, het Noorderlicht, we raken er allemaal van in extase. Die kleuren en de magische bewegingen, het lijkt wel een wonderschone droom. Een prachtig natuurverschijnsel, waarvan we allemaal onder de indruk zijn, zeker als je het een keer “live” hebt mogen aanschouwen.

Maar wat is het…..

De “wetenschap” die uitlegt hoe dit ontstaat, heeft zichzelf als praatjesmakersclub gediskwalificeerd. “Wetenschappers” die bijvoorbeeld een klimaat hoax in elkaar flansen, zijn geen gesprekspartner. “Wetenschappers” en “deskundigen” die voor raadsels staan op het moment dat wij het niet mogen weten. Prutsers zijn het.

Dus wat is het….

Het is de frequentie die voor ons zichtbaar is gemaakt. Dezelfde frequentie die de koepel overeind houdt. De frequentie die alleen kan bestaan als die van de mensheid laag wordt gehouden. Door angst, haat, EGO, polarisatie, religies, oorlogen, klimaatverandering, het weer, pedofilie, kannibalisme, geweldsmonopolies en pure onwetendheid.

Het is daarom dat we het zo prachtig vinden in onze beleving, maar niet beseffen dat dit schitterende “natuurlijke” fenomeen ons al eeuwen gevangen houdt. Als een deksel op een stoofpot, zodat we in onze eigen sop gaar kunnen koken.

Aurora Borealis is de weerspiegeling van onze gevangenschap.

Alles wat we ervaren speelt zich af in een kunstmatige wereld, afgeschermd van Moeder Aarde. Zelfs “het weer” is een onnatuurlijk verschijnsel. De zon is een onnatuurlijke gloeiende gasbol die de aarde verschroeit en steeds meer tot woestenij verbrandt.

Ook de “leiders” en “voorname mensen” zijn onnatuurlijke verschijnselen. Als wij, mensen ons onderbewustzijn eenmaal onder controle hebben, verdwijnen deze verschijnselen als sneeuw voor de zon. Als wij stoppen met het voederen van deze zielloze parasitaire club, drogen ze uit en vergaan tot stof.

Deze parasietenclub en handlangers hebben alle universele wetten van de Natuur geschonden door hun eigen regels aan de mensheid op te leggen onder bedreiging van wapens. Door polarisatie en angst voor het onbekende. Liegen en bedriegen, doden en stelen, het zijn tot norm verheven misdaden. Iedereen met een ziel moet en kan van zichzelf een onneembaar fort maken. Want….

“Er is niets tussen mij en mijn Oorsprong”.