De menselijke cel is doelwit van het “vaccin”.


De injectiecampagne is met de nano-technologie puur gericht op het “kraken” van de menselijke cel en het vervolgens vergiftigen. Dan beseffen we opeens dat het “gezond maken van het mensdom” gelijk is aan de “totale vernietiging van het mensdom”. Als we niet zien hoe de cel is opgebouwd en waarmee, dan is het geen wonder dat we met het grootste gemak de “vaccinatie” van zelfs baby’s, peuters en kleuters toestaan.

Kijk maar eens goed waar u van bent gemaakt en wat koste wat kost kapot moet…..

“Dit is geen schilderij. Het is de meest gedetailleerde afbeelding van een menselijke cel die ooit is verkregen met röntgenstralen, kernspinresonantie en cryo-elektronenmicroscopie.”

Ze bestaan uit 84 mineralen, 23 elementen en 8 liter water, verdeeld over 38 biljoen cellen. (38.000.000.000.000 stuks….)

Zij werden vanaf nul opgebouwd uit de aardse reserveonderdelen die zij verbruikten, volgens een reeks instructies die verborgen waren in een dubbele helix en klein genoeg waren om door een spermacel te worden gebruikt.

U bent gerecycleerde vlinders, planten, rotsen, beekjes, brandhout, wolvenhuid en haaientanden, afgebroken tot de kleinste onderdelen en weer opgebouwd tot het meest complexe levende ding op aarde.

Je leeft niet op de aarde. Jij bent de aarde!

via Mauro Foschini