Na de Bevrijding op ontdekkingsreis en onvoorstelbare kennis vergaren.

Wie als kind is grootgebracht met de Bijbel op de eettafel waaruit iedere dag werd voorgelzen, herinnert zich vast nog wel het verhaal van de Exodus, de Israëlieten die uit Egypte vluchtten. Ze werden achtervolgd door het leger van de Farao, waarschijnlijk omdat ze de Ark des Verbonds hadden gestolen en probeerden mee te nemen. Toen ze voor de Rode Zee stonden splijtte God het water en kon de karavaan met droge voeten de overkant bereiken. Aan de ene kant vloeide het water weg, aan de andere kant bleeft het water staan als een muur. De Ark stak als laatste over……

De Bevrijding is het moment dat wij beseffen dat niemand ons iets kan opdragen en niemand ons het geringste kan afdwingen of eisen. Niemand kan ons beletten te gaan of te staan waar wij dat willen met inachtname van de universele wetten.

Wie na de Bevrijding op ontdekkingsreis wil naar tot nu toe onbekende continenten, zou eerst eens moeten kijken wat er in onze bekende wereld heeft gemanifestreerd, onder andere aan wonderbaarlijke constructies.

We hebben voor u een korte ontdekkingstocht in het huidige India georganiseerd:

Misschien zijn de “energiewapens” in eerste instantie bedoeld geweest om er schitterende bouwwerken mee te maken op de meest onmogelijke plaatsen.

Er is nog genoeg te zien voordat we het ruime sop kiezen om nieuwe ontdekkingsreizen te maken. De verhalen van Vasco da Gama, Magelhaens en Columbus kunnen we naar het rijk der fabelen verwijzen. We moeten nu zelf op pad.

De sleutel is dat we het pad zelf uitstippelen.

Voor de bevrijding moesten we immers de “gebaande wegen” volgen.