Oeganda en het Beest

Ondanks het feit dat de heersende elite is verdwenen blijven hun volgelingen op de automatische piloot volharden in het volgen van hun instructies. Kansloos. Ze hebben verloren, weten dat en willen zoveel mogelijk mensen in hun eindstrijd meeslepen naar het einde. Wat we nu zien zijn stuiptrekkingen van een dinosaurus. Eén van de grotere blaaskaken van dit langzaam maar zekere ineenstortende systeem is WEF-kloon/cyborg Rutte, hondsbrutaal, onbeschaafd, mensonterend en zielloos. Vriendelijk glimlachend iedereen de marteldood toewensend, zodat het zijn programma tot het einde toe kan afwikkelen.

U vraagt om een voorbeeld, uw goed recht.

We komen met bewijs. Iets wat u in de media nooit zult tegenkomen. Nieuws in plaats van staatspropaganda, feiten in plaats van angstporno.

De geplande vernietiging van Oeganda

  • De door de VN geïnstrueerde luchtvaartinstanties hebben vluchttrackers uitgeschakeld. Er verplaatsen zich momenteel tot de tanden bewapende aanvalstroepen naar Oeganda, waar 31.000.000 miljoen ton goud werd gevonden in een goudafzetting. Dat is meer dan 12.000.000.000.000.000 biljoen US $ waard.
  • Militairen en rebellen uit omliggende westerse kolonies als Kenia, Tanzania, Rwanda en Zuid-Soedan hebben zich geposteerd langs de grenzen van Oeganda.
  • De CIA/MI6/Mossad zijn al bezig met het opzetten van binnenlandse cellen die False Flag Events moeten organiseren om de president te verwijderen en het land over te nemen.
  • Kadhafi werd gedood omdat hij zijn eigen door goud gesteunde banksysteem wilde beginnen en Poetin werd bestempeld als een oorlogshitser omdat hij naar een door goud gesteund wereldwijd financieel systeem wilde.
  • In de afgelopen honderd jaar zijn vrijwel alle landen geïnfiltreerd door het Jezuïeten/Rothschild Central Banking System.  Als ze zich niet bij het systeem aansloten en weigerde de controle over grote delen van hun rijkdom aan de elites over te dragen, werden er (burger)oorlogen in die landen gecreëerd met behulp van False Flag Operaties. Irak, Libië, Syrië, Jemen, Noord Korea, Venezuela zijn recente voorbeelden. Er zijn maar een paar landen ter wereld die niet door het Anglo-Amerikaanse militaire apparaat zijn binnengevallen.
  • De rijkdom van die landen werd gestolen door de IMF door wurgleningen, vervalste handel op financiële markten en het installeren van corrupte regimes. Kleurenrevoluties creëerden maatschappelijke onrust en leidden tot oorlogen en een omverwerping van de regering, waarna de het centrale banksysteem werd geïnstalleerd.
  • Nu is Oeganda van de ene op de andere dag een van de rijkste landen ter wereld geworden en de VN gecontroleerd door WEF Davos, Rockefellers, Rothschilds, Dupont en Bushes en hun onderdanen proberen door een hondsbrutale goudroof het land te plunderen, chaos te creëren en daarmee hun machtspositie te herstellen.
  • We weten allemaal dat de mainstream media de huidige president zullen belasteren en braaf zullen helpen bij de omverwerping van van de legitieme regering van het land om Oeganda over te dragen aan de centrale banken.
  • De Oegandese president heeft contact gezocht met andere Afrikaanse landen, waaronder tegen het VN-beleid en -regime ook de Russische president Poetin en de Chinese president Xi. Dat betekent dat we een zelfde scenario als in Syrië krijgen te zien.

Ook zullen we niet verbaasd moeten opkijken als Oeganda een spoedprocedure aanvraag BRICS-lidmaatschap gaat doorlopen. Het stationeren van Russische bommenwerpers in het land is dan voldoende om het beest buiten de deur te houden.

Nooit onderhandelen met het beest; eerst doodtrappen.