Minister Van der Wal-Zeggelink ruimt Boeren op namens Bill Gates en Fentener van Vlissingen.

ALMELO – Aan de Zeearend in Almelo is zondagavond het pand van onlinesupermarkt Picnic volledig uitgebrand. De vlammen sloegen metershoog uit het pand. De brandweer was met meerdere eenheden aanwezig en schaalde snel op naar zeer grote brand.

Speculaties en complotten

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Er wordt gespeculeerd over kortsluiting bij een van de elektrische bezorgauto’s in het pand, maar de brandweer kan daar nog niets over zeggen. Het kan ook de eerste brandstichting zijn in een lange reeks met het doel de voedselketen te saboteren, zie de VS. Tenslotte zou het ook nog kunnen dat deze toko de foute aandeelhouders heeft en daarom in de hens is gegaan. Je vraagt je dan wel af waarom de vaccinfabrikanten niet allemaal tot de grond toe zijn opgestookt….

Minister van stikstof Christine Zeggelink, gesjeesde schooljuf op oorlogspad. Het is in de Friese ondernemersfamilie Van der Wal ingetrouwd. Deze familie is samen met de usual suspects aandeelhouder van het hippe bedrijf Piknix. Onder andere Bill Gates. De man van depopulatie door “verbetering van de medische voorzieningen” en “voedselinnovatie”.

De belangenverstrengeling is natuurlijk zo duidelijk als wat, maar dat is niet nieuw. De voormalig minister van Depopulatiezaken uit een NSB nest had ook een broer in de vaccinindustrie. Toeval.

In het huidige WEF-kabinet gaat deze NSB-minister plotsklaps over het ministerie van Woningnood. Van Depopulatiezaken naar Woningnood. Hij heeft bewezen te functioneren, specialist in het slopen van weerstand, een gesjeesde schoolmeester op oorlogspad. Toeval.

De minister van Boerenliquidatie voelt zich al bedreigd als er een trekker aan de horizon verschijnt.

Slecht geweten.