De METAVERSE – de ideale leegheid


Het enige wat de MACHINE nog nodig heeft om te kunnen functioneren is de totale controle van de mensheid.

HERSENCONTROLE

Lang geleden is er al gepland dat we thuis aan computers gekluisterd zouden leven in een Artificial Intelligence wereld.
Het oude plan is om alle mensen te controleren via deze netwerken van het nieuw ingerichte Metaverse, een Nieuwe Wereld Orde met een regering waar alles wat je zegt en doet wordt gevolgd, beoordeeld en gekwalificeerd door hersencontrole van buitenaf.
Onderdeel van dat plan is om miljarden versneld te laten afsterven in de matrix – de wereld zoals we die nu denken te kennen – door biowapens, dodelijke injecties, voedseltekorten, armoede en geplande oorlogen.
Een slinkende wereldbevolking worden gecontroleerd via de nieuwe Metaverse – een omgeving waar je de virtuele realiteit niet van de werkelijkheid kunt onderscheiden, niet kunt ruiken, voelen, aanraken, proeven. De Metaverse is het Grote Plan “waar je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn.” Gelukkig met de totale leegheid, insectenmenu en voortplantig door middel van klonen. Deze grote onteigeningsoperatie is begonnen met het roven van ons DNA en wordt voortgezet met het roven van agrarische grond om de voedselproductie te kunnen manipuleren. Door menselijke eigenschappen via het DNA te manipuleren wordt bereikt dat alle andere manipulaties niet meer worden opgemerkt. Het “geluksgevoel” is slechts virtueel, omdat we niet meer zullen begrijpen dat we definitief uit de werkelijkheid zijn verbannen.
Door het injecteren van mRNA Nano Graphene (Hydr)oxide, of “black goo” [LINK] zal iedereen worden verbonden met de Metaverse.
Overheden en miljardairs kopen nu al met nepgeld appartementen in “smart cities”, agrarische grond voor meer “smart cities”, nep verzekeringen, nep digitale Gucci tassen voor hun Avatars, etc.

Je kinderen zijn al geconditioneerd om via digitale games online te leven. Daarom is de druk groot om kinderen te injecteren om ze alvast in het netwerk op te nemen en waaruit ze nooit meer zullen kunnen ontsnappen. Nu nemen ze de volgende stappen van volledige hersencontrole: de Metaverse, de ideale leegheid…..

Om dit duivelse plan te vernietigen hebben we in eerste instantie twee frontlinies waar strijd moet worden geleverd.

(1) Ouders moeten hun kinderen met hand en tand verdedigen tegen allerlei soorten van dwang om ze in het netwerk op te nemen via de injectienaald.

(2) Burgers moeten de Boeren met hand en tand verdedigen en bijstaan om het landbouwareaal veilig te stellen.

CONCLUSIE.

Het draait om het voortbestaan van de mensheid. De keuze die we nu nog kunnen maken is simpel:

(a) Hersencontrole door Artificial Intelligence of

(b) Zelfcontrole.