Broodje Aap van Jaap

We weten allemaal nog wel hoe de directeur van het bedrijf RIVM – onderneming van de STAAT – eerst beweert dat beklapjes niet helpen, maar ze later om politieke redenen laat verplichten. Ook vertelt hij doodleuk dat Van Haga helemaal gelijk heeft als die beweert dat de PCR-test strikt genomen klinkklare volksverlakkerij is. Ook weten we nog, hoe hij de massa een oor aannaait door te beweren dat – terwijl je zo gezond als een vis bent – een ander met een “virus” kunt vermoorden. Jaap vindt zoiets wel grappig:

En uitgerekend deze overbetaalde kwast beweert nu dat ook hetero’s apenpokken kunnen oplopen en dat er 1% kans is dat je er dood aan gaat. Jaap verkoopt alleen maar broodjes aap. Alles gebaseerd op een dood stukkie DNA, wat meesteroplichter Louis Pasteur een “virus” noemde, maar nooit heeft aangetoond.

Gelukkig voor Jaap zijn er mensen enorm druk met pogingen om aan te tonen dat er wel degelijk virussen bestaan, door middel van controle experimenten. Kijk naar het interview met Dr. Tom Cowan, die uitlegt hoe Dr. Andrew Kaufmann, Dr. Stefan Lanka en hij dat klusje hebben geklaard. Ga er maar eens even voor zitten Jaap! Klik op het plaatje en doe er je voordeel mee:

Eigenlijk moeten we die rare Jaap als eerste met voorrang oppakken en opsluiten, gezien de leugens die hij verkondigt. Hij is een carrièrelang constant in zijn eigen zwaard gevallen, zonder een schrammetje op te lopen. Je kunt dan de conclusie trekken, dat hij een man van staal is. Of iemand die gewoon niet bestaat….

Dus wie luistert nog naar zo’n geprogrammeerde prutser.