Het WEF Monster is geland: Apeldoorn in de klauwen van “Het Beest”.


Apeldoorn is door het World Economic Forum (WEF), zonder overleg met haar inwoners, omgetoverd tot eerste ‘Smart City’ van Nederland. Een onbekend Oostenrijks bedrijf, RadioLED, heeft een 5G-netwerk uitgerold in de stad, op basis van een geheime overeenkomst met de gemeente. De gemeente ontvangt geen opbrengsten uit het project, de regie ligt geheel bij RadioLED. Dat bedrijf beheert ook de data die worden verkregen uit duizenden sensoren die de Apeldoornse burgers overal volgen.

Apeldoorn Smart City is slechts een van de vele projecten die het WEF in Nederland uitvoert. De netwerkorganisatie uit het Zwitserse Davos is via vele tentakels verweven met Nederlandse beleidsmakers – van koningin Maxima tot Sigrid Kaag en Mark Rutte – die de globalistische agenda van grote leider Klaus Schwab, ‘de Great Reset’, ten uitvoer brengen. Schwab streeft naar een wereldwijde ‘4e Industriële Revolutie’, die onder meer moet leiden tot een ‘digitale identiteit’ voor iedere aardbewoner en zelfs een samensmelting van mens en technologie, door de implantatie van chips in het menselijk lichaam. Kritiek op de invloed van het WEF neemt echter toe. De organisatie is ondemocratisch en de agenda die zijn ambassadeurs in Nederland uitvoeren is niet onderworpen aan parlementair of publiek debat.

BRON: De Andere Krant

Het NSBurgemeestertje/landverrader in Apeldoorn is een oude bekende. Een rooms Jezuïeten-ventje die zich compleet heeft laten inpakken door de dure jongens. Als echte burgervader trekt hij zich geen reet van de burger aan. Daar wordt hij niet voor betaald. Hij wordt alleen maar betaald omdat hij stipt de Agenda uitvoert.

Een nieuwe Covid-variant zal weldra opduiken. Maar niet in Apeldoorn, daar krijgen ze alleen maar een griepje en wat hartaanvallen. De Apeldoornse variant zal wel in Staphorst opduiken….

Als de Nederlanders alles maar laten gebeuren, zijn we straks bruggenhoofd van het WEF en andere delen van de Machine. “Het Beest” is gearriveerd en niemand heeft het in de gaten.

De STAAT gaat buiten haar boekje. De gemeente Apeldoorn als dochteronderneming eveneens. Dat zijn buitenlandse clubjes aangestuurd door vreemde snoeshanen. Wat moet een Oostenrijks 5G club hier? Hoe zouden die het gebied rond Het Loo hebben vrijgehouden van ioniserenbde kankerverwekkende straling?