Britse generaal bereidt u voor op Rutte’s oorlog


Hoge Britse ome dringt er bij troepen op aan zich voor te bereiden op de strijd tegen Rusland in de Derde Wereldoorlog

De hoogste legergeneraal van Groot-Brittannië heeft zijn troepen opgeroepen zich voor te bereiden om “de legers van Poetin te bestrijden en te verslaan in een Europese landoorlog”. Generaal Sir Patrick Sanders, die vorige week de leiding overnam als opperbevelhebber van het Britse leger, waarschuwde soldaten dat “wij de generatie zijn die het leger moet voorbereiden om opnieuw in Europa te vechten”, meldde de BBC.

In een krachtige interne boodschap aan de Britse troepen op 16 juni zei Sanders: “Ik ben de eerste stafchef sinds 1941 die het bevel over het leger op zich neemt in de schaduw van een landoorlog in Europa waarbij een continentale mogendheid betrokken is… De omvang van de voortdurende dreiging vanuit Rusland laat zien dat we een nieuw tijdperk van onzekerheid zijn binnengetreden.”

“Het is mijn enige taak om ons leger zo dodelijk en effectief mogelijk te maken. De tijd is rijp en wij hebben de kans om die te grijpen,” zei hij.

Beste meneer Sanders.

Pak je hele Britse legertje dat jullie op onze kosten op het vasteland van Europa hebben gestationeerd maar heel snel op en neem ze mee naar huis.

Ga thuis maar spelen met je dodelijke en effectieve legertje en probeer het uit op je eigen mensen. Of probeer de Ierse Republiek maar weer te heroveren. Er is vast wel ergens een speeltuin open.

Zolang jullie hier met je watjes rond blijven banjeren en krasse taal je enige dodelijke en effectieve speelgoed is, donder je maar op, wegwezen! Jij bent van een verloren generatie.

Eén van de hoofdoorzaken van de problemen in “Oekraïne” is jou soort bezetenen.

Stuiptrekkingen van een apparaat in doodsnood, het is wel duidelijk als je gaat zitten bedelen om een oorlog. Lul.