Samenwerking WHO en Rusland weer opgepakt.

We nemen u even mee naar de onderste regionen van de menselijke psyche, vol wapengeweld, haat en nijd, dood en verderf en vaccinatieterreur. In… Sint Petersburg. Het Rusland van vandaag maakt een glorieuze inhaalslag wat betreft de samenwerking met de WHO, de club die de macht in de wereld wil overnemen op basis van iets wat er niet is. De club die wordt gefinancierd door kindervriend Billy Gates en een rij landen met Duitsland als US kolonie fier aan kop. De laatste maanden schortte die samenwerking tussen de particuliere organisatie WHO en Rusland er een beetje aan, maar er is duidelijk verbetering waar te nemen. Dat is “fijn voor de Russen en vooral de Russische democratisch gekozen leiders”. De WHO vertegenwoordiger in Rusland gaf een interview met TASS. Het Russische vaccin tegen COVID-19 heet Sputnik V en we weten al meer dan een jaar, dat er zendapparatuur in deze versie van de mRNA injectie zit. [LINK] Bovendien is er sprake van dat Rusland met volle kracht bezig is om een gezondheidspas te introduceren, omdat men wel in de gaten heeft dat fysieke lockdowns een opstand kunnen veroorzaken. Weigeraars zullen de rest van hun leven in de Covid Gulag doorbrengen, zo is de verwachting, waar ze kunnen gaan bouwen aan het nieuwe Rusland als onderdeel van China.

Vladimir Putin, de man die zulke rake analyses aangaande de wereldpolitiek en machtsverhoudingen verkondigt en daarmee bewijst op het juiste spoor te zitten. Maar daarnaast blijven strijden tegen COVID-19, een nepvirus en lid blijven van de WHO? Ongeloofwaardig. Zo maak je van Rusland net zo goed een “rechteloze kolonie”.

Wij zijn persoonlijk van mening, dat wij niet willen worden bevrijd van het huidige uitschot door een ander soort uitschot met dezelfde bedoelingen….. Dank u. We redden ons wel. Ondanks het feit dat er talloze biowapen fabriekjes in “Oekraïne” zijn opgeruimd. Dat klinkt aardig, maar in welk licht moeten we dan zien dat men doodleuk erkenning vraagt van “het beest” in Geneve voor een “Made in Russia” biowapen?

Het interview, waarvan u zult denken: “Dit kan niet waar zijn…”


WHO-inspectie in Rusland om Sputnik V te erkennen kan in de komende maanden plaatsvinden

18 juni 2022, 14:13 – TASS

Media nieuws

Mikhail Metzel/TASS

ST-PETERSBURG, 18 juni. /TASS/. Een inspectie door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Rusland als onderdeel van de erkenningsprocedure voor Spoetnik V kan in de komende maanden plaatsvinden. De vertegenwoordiger van de WHO in Rusland, Melita Vujnovic, vertelde dit zaterdag aan TASS op het Internationaal Economisch Forum van Sint-Petersburg (SPIEF).

Zij zei dat er gesprekken gaande zijn tussen het Russische investeringsfonds (RDIF) en het WHO-hoofdkwartier in Genève over de erkenning van Spoetnik V. “Wij betreuren het ten zeerste dat wij door alle problemen met het luchtverkeer de inspectie in maart niet konden uitvoeren zoals afgesproken. Maar ik hoop dat deze regelingen in de komende maanden ten uitvoer zullen worden gelegd,” aldus Vujnovic.

De vertegenwoordiger van de WHO merkte op dat de samenwerking met Rusland zich ook op andere gebieden ontwikkelt, met name in de strijd tegen tuberculose, HIV en AIDS, preventie van niet-overdraagbare ziekten, gezondheid op school. “Er is een zeer actieve uitwisseling van ervaringen met Russische en internationale deskundigen over dit alles,” zei Vujnovic.

“De samenwerking gaat door, ondanks de moeilijke momenten. De Wereldgezondheidsorganisatie is een platform voor multilaterale samenwerking op het gebied van de gezondheid, en onze voornaamste taak is het wegnemen van alle belemmeringen, alle obstakels voor de wetenschappelijke en praktische samenwerking,” voegde zij eraan toe.

In april kondigde de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adanom Ghebreyesus, aan dat de kwestie van een inspectie van het coronavirusvaccin Spoetnik V in Rusland voorlopig was opgeschort en dat er geen data voor het bezoek waren vastgesteld.

De conclusie is dan ook dat de Russische bevolking ook nog het een en ander heeft te doen. Vladimir Putin heeft nog niet onomstotelijk bewezen dat hij aan de goede kant van de mensheid staat.