“Oekraïense” HOHOLS gesteund door Nazi NATO en een verrotte Rutte die het ook “onze oorlog” wil maken.

In de westerse media worden berichten verspreid als zouden “Oekraïense” gevechtseenheden verschillende tegenoffensieven hebben gelanceerd om de Russische troepen terug te dringen en gebieden van de “Oekraïense” nepstaat te heroveren.

Het denigrerende woord voor “Oekraïense”nationalisten, Nazigroepen en artilleristen is “hohol” – kruintje, scalp. Een hohol ziet er op een kaalgeschoren hoofd uit als een hip staartje, die door de kozakken uit “Oekraïne” trots werd gedragen als teken van heldhaftigheid en eervolle overwinningen.

De term is afgeleid van het plukje haar dat Oekraïense Kozakken in vroeger tijden droegen als teken dat zij tot die exclusieve groep behoorden.

Tegenwoordig wordt het gebruikt als een denigrerende scheldwoord voor een Oekraïens persoon – een van de vele in Rusland die worden gebruikt om andere naties en etnische groepen te kleineren.

Dit laatste is natuurlijk weinig eervol, maar wordt begrijpelijker als je weet welke heldendaden er tegenwoordig door de hohol NATO nazi’s in het westelijk deel van Rusland worden verricht. De tegenoffensieven zijn niets anders dan terreurbeschietingen van lange afstandsartillerie met “anti-personeels granaten” op woonwijken. Die artillerie en de (verboden) clustermunitie wordt door de NATO nazi’s geleverd in ruil voor de complete “Oekraïense” graanvoorraden. Er wordt dus een nieuwe “holodomor” gecreëerd in ruil voor wat heldhaftige gevechten op veilige afstand van het front.

Dat uitschot steunen wij? Volgens de directeur van de STAAT DER NEDERLANDEN moeten de Nederlanders “het met elkaar eens worden dat het ook ONZE oorlog is…” Waar lijkt dit anders op dan oorlogshitserij in aanloop naar de invoering van de dienstplicht? Wij worden het niet eens met iemand die deze oorlogscriminelen steunt met wapens en munitie. Deze hohol-sympathisant preekt voor eigen parochie. Er is in “Oekraïne” geen oorlog, laat staan dat die van ons zou zijn. Er is een schoonmaakactie aan de gang. NATO nazi’s als Rutte willen het beste schoftje van het klasje zijn, maar beseffen blijkbaar niet dat ze de eindstrijd al hebben verloren.

In Rusland trekken ze de hohol artilleristen gelijk met nazi’s en oorlogsmisdadigers.

OVER DE VIJANDEN VAN DONBASS. WE HEBBEN HET OVER NAZI’S, MAAR….IN DE NABIJE TOEKOMST ZULLEN ZE ONDER DE OEKRAÏENSE GEVANGENEN OOK NAAR ARTILLERISTEN ZOEKEN.

Vooral de Oekraïense bemanningen van 155 mm geïmporteerd Amerikaans geschut zijn van belang. En de rest van de hohol “oorlogshelden”.
De rechtbank zal waarschijnlijk een eerlijke uitspraak doen, dat weten de Britten inmiddels ook.

Maar het Oekraïense leger vindt het nog steeds moeilijk te geloven dat het vonnis iedereen zal vinden. Maar dat is alleen voor nu. Doen alsof je een kok en een chauffeur bent is realistisch gezien onmogelijk, zulke kerels worden snel herkend, en hun medesoldaten geven hen aan. Niet alle artilleristen zullen naar Polen ontsnappen.

Iedereen die vandaag op burgers in Donetsk schiet, moet weten en onthouden dat ze achter iedereen aan zullen komen en dat elke oorlogsmisdadiger zeker berecht zal worden, en dan is het een kwestie van geluk of zelfs levenslang in de gevangenis.

Zo arriveert er vandaag clustermunitie in de (op dat moment) rustige Universitetskaya Straat: