Het “coronavirus” bestaat niet. Hoe zit het met “spike eiwitten?”

Na twee en een half jaar “corona-geleuter” is nog steeds niet duidelijk hoe het mogelijk is je te laten injecteren tegen iets wat nooit is aangetoond, bewezen, geïsoleerd en vastgesteld. Het gaat dan ook niet om de ziekte, maar om de experimentele gentherapeutische injectie die inmiddels op 5 miljard mensen is uitgeprobeerd. Doet deze gentherapie wat het zou moeten doen? Jon Rappoport vraagt het zich af.

blog.nomorefakenews.com

Waar is het spike-eiwit? « Jon Rappoport’s Blog


door Jon Rappoport

9 juni 2022

Ik zou het bewijs dat het virus, SARS-CoV-2, niet bestaat, samenvatten. Maar ik besloot het uit dit artikel te laten. Ik ga me gewoon concentreren op het vaccin en wat het moet doen.

Stel dat je een vaccinonderzoeker bent. Je ontwikkelt een nieuw type dat RNA inzet.

Het RNA heeft, wanneer het wordt geïnjecteerd, één doel. Het induceert cellen van het lichaam om iets te produceren dat het spike-eiwit wordt genoemd. Dat is het.

Volgens uw theorie zal het immuunsysteem van het lichaam in actie komen en een neutraliserende aanval tegen dit eiwit opzetten.

Als gevolg hiervan, wanneer het “echte ding” langskomt – het virus, dat het spike-eiwit bevat – zal de gevaccineerde persoon worden beschermd. Zijn immuunsysteem zal het virus elimineren.

Omdat, nogmaals, de enige reden waarom je de RNA-injectie inspuit is om het lichaam het spike-eiwit te laten produceren …

Ben je vervolgens benieuwd of het lichaam dat eiwit inderdaad ook echt produceert?

Natuurlijk ben je daar benieuwd naar.

Hoe ga je dat dan aantonen?

Dat kan maar op één manier.

Je zet 10 of 20 duizend gevaccineerde mensen op een rij en je test ze.

Je gaat ze testen om er zeker van te zijn dat je dat spike-eiwit in hun lichaam zult vinden.

Dus laat me die studie maar eens zien.

Laat me zien dat vaccinonderzoekers en vaccinmakers en de FDA die studie daadwerkelijk hebben laten doen.

Waar is het?

Ik heb het niet over het kijken naar drie patiënten in China of Berlijn of New York. Ik heb het over een uitgebreide test om er zeker van te zijn dat het vaccin het ENIGE doet wat het zou moeten doen. Over de hele bevolking.

Ik zie die studie nergens.

Een paar mensen hebben me verteld: “Natuurlijk zorgt het vaccin ervoor dat het lichaam het spike-eiwit maakt. Dat is waar de RNA-technologie om draait. Dat WETEN we. De technologie is GOED INGEBURGERD.”

Dat geldt ook voor de veiligheid van medicijnen, totdat die medicijnen veel mensen beginnen te doden.

Ik wil iets simpels. Verificatie. Over de hele bevolking. Verificatie dat het vaccin het enige doet wat het zou moeten doen.

En ik wil weten waarom deze verificatie er niet is.

Een professor vertelde me zelfs: “Misschien kun je een test bedenken die het spike-eiwit direct in het lichaam zou detecteren … maar het is zeer moeilijk om dat te doen …”

Werkelijk? Met andere woorden, er is een vaccin ontwikkeld om iets te doen dat misschien onmogelijk te verifiëren valt?

En dit was van tevoren al ingecalculeerd?

Een paar maanden geleden stuurde iemand mij een studie. Ze zei dat de studie aantoonde dat het spike-eiwit was gevonden bij gevaccineerde mensen. Ik heb de studie gelezen. Allereerst rapporteerden de auteurs over slechts een paar mensen. Niet goed. Onhandig. Ten tweede, voor zover ik kon zien, was de methode om het spike-eiwit te vinden nogal verdacht. De methode vertrouwde op het detecteren van indirecte en onbetrouwbare markers die zogenaamd bewezen (maar niet aantoonden) dat het eiwit aanwezig was in deze paar mensen. Niet goed. Onhandig.

Waar is de grootschalige en correct uitgevoerde studie?

Ik vind het nergens.

Dr. Andrew Kaufman, die het niet-wetenschappelijke proces heeft ontmanteld en blootgelegd waarmee virologen beweerden SARS-CoV-2 te hebben ontdekt, maakt deze belangrijke opmerkingen over het spike-eiwit:

“Je kunt een gemakkelijk verkrijgbaar SARS-Cov-2 Spike-eiwitantilichaam kopen dat kan worden gebruikt in een standaard test of ELISA om ontvangers van de injecties op het spike-eiwit te testen. Dit is goedkoop en gemakkelijk te doen. Waarom is dat niet gedaan?”

Ik denk dat het antwoord duidelijk is. De wetenschappers en bureaucraten die de leiding hebben, willen die test helemaal niet uitvoeren. Ze willen voorkomen dat ze erachter komen of het enige wat het vaccin zou moeten doen niet plaatsvindt. Ze willen voorkomen dat ze erachter komen dat het vaccin, op hun eigen voorwaarden, een totale mislukking is.


Opmerking redactie

Niet het “vaccin” is een totale mislukking, maar de hele set verhalen er omheen. De injectie doet wat het moet doen, zij het wat anders dan de verhalenset. Het is inmiddels wel duidelijk dat de natuurlijke weerstand door de injectie wordt gedegradeerd in plaats van opgewaardeerd. De “tetra-gevaccineerden” klagen steen en been over moeheid, pijnen, grieperigheid of erger. Sommigen zijn na de “booster-injecties” inmiddels al weer twee of drie keer wekenlang ziek thuis gebleven wegens…. Covid-19. Ziekteverzuimcijfers zijn historisch hoog. Niets aan de hand, doorlopen. Geef meer geld voor Oekraïne. Release de monkeypox!