Bilderberg in Washington. Binnenkort horen we de opnamen….

Er wordt wanhopig geprobeerd iets te bedenken om de Amerikaanse Mid Term verkiezingen van november a.s. te stoppen ….

Met het gegeven dat resident/acteur Biden nu aan het “regeren” is met de laagste goedkeuringscijfers uit de historie. Biden en de Democraten kunnen een totale vernietiging in de verkiezingen tegemoet zien, omdat meer dan de helft van de Amerikaanse kiezers doorkrijgt dat er een AGENDA aan de gang is. Deze Agenda gaat gepaard met de ineenstorting van de economie, torenhoge inflatie, voedseltekorten en tekort aan goederen in het algemeen. De tot voorheen slapende schapen worden wakker, vragen zich af wat er aan de hand is en beginnen door de smoesjes van de leugens van de Democraten en MSM Leugens heen te kijken.

Wat gebeurde er op de geheime Bilderberg bijeenkomst in Washington DC?

Volgens bronnen zijn de DAVOS elites, BILDERBERG GROEP, en de ROTHSCHILDS bang voor de verkiezingen die plaatsvinden. Als de Republikeinen deze zouden winnen, volgt de ontmaskering van de regering Biden/Harris, vervolgens het CDC, de NIH, vanzelfsprekend de WHO. En daarmee de UN, de NATO, de EU constructie, alles. Hun geplande grote reset zou wel eens gevaar kunnen lopen. Men denkt nog steeds dat die reset onverkort doorgaat?


De geheime Bilderberg groep heeft vergadering gehouden in DC. Dit occulte gebeuren van wereld ELITE’s bekonkelt de geheime planning voor de volgende fases van de plandemie, verdere escalerende OORLOGEN, het nog beter controleren van media informatie door keiharde censuur.

In een tijd waarin Militaire technologie de mogelijkheden heeft om door muren en hele gebouwen heen af te luisteren….. Dit gebeurt toch al jaren en moet bij de bezoekers bekend zijn. Deze militaire technologie die wordt gebruikt voor het verzamelen van live data is niet bekend of wordt niet vrijgegeven aan het publiek.

Waarom zou Bilderberg uitgerekend DC kiezen om hun geheime bijeenkomsten te houden? (In het Mandarin Oriental Hotel.)

Onder de deelnemers waren sommigen die zeer sceptisch waren over het bijwonen en delen van informatie in een fort van beschikbare MILITAIRE technologie die kan traceren, volgen, opnemen. Inderdaad zeer interessant.
Wie bracht deze verzamelde elitaire figuren naar één plaats… om al hun discussies live op te kunnen nemen?

In privé hoedanigheid waren door ons betaalde ambtenaren (banken en multinationals zijn ook ambtelijke constructies, evenals de STAAT) aanwezig:

Beurden, Ben van (NLD), CEO, Shell plc

Halberstadt, Victor (NLD), Co-Chair Bilderberg Meetings; Professor of Economics, Leiden University

Hamers, Ralph (NLD), CEO, UBS Group AG

Hoekstra, Wopke (NLD), Minister of Foreign Affairs

Huët, Jean Marc (NLD), Chairman, Heineken NV

Netherlands, H.M. the King of the (NLD)

Rutte, Mark (NLD), Prime Minister

Wennink, Peter (NLD), President and CEO, ASML Holding NV

Olie, bank, bier en chips….. Van Beurden, Hamers, Huët en Wennink….

Behalve voor de STAAT DER NEDERLANDEN constructie was er geen staatshoofd, geen minister-president en geen minister aanwezig op deze geheimzinnige samenkomst.

Is vrijwel iedereen weggebleven omdat ze wel in de gaten hadden te worden afgeluisterd?

De “koning” van de STAAT DER NEDERLANDEN constructie werd terzijde gestaan door twee hulp-ambtenaren, Rutte en Hoekstra. Om te voorkomen dat hij domme uitspraken zou doen die dan op tape terecht komen. Een patjepeeër kun je het beste in de gaten laten houden door twee andere patjepeeërs. Om het netjes te houden.

Wat doen die lui daar eigenlijk namens ons op onze kosten? Onze belangen behartigen? Graag horen wij dan wat ze voor ons hebben geregeld…..