Pfizer chef Bourla: “I have a dream.” Vier miljard mensen van de aardbodem weggevaagd in anderhalf jaar.

Voor wie nog steeds niet gelooft waar de massale vaccinaties echt goed voor zijn (geweest) laten we nu de CEO van Pfizer, de dierenarts Albert Bourla 37 seconden aan het woord…..

Een snelle rekensom leert ons dan, dat vanaf nu tot en met eind 2023 de wereldbevolking zal zijn uitgedund met ongeveer 4 miljard mensen.

Bourla droomde er in 2019 van en hij vertelt Naziklaas SSchwab dat die droom realiteit gaat worden.

Gezien het lijstje bijwerkingen (inclusief onvruchtbaarheid en miskramen) van Pfizer met een aantal van 1292, zit er dus veel potentie in zijn bewering. Uiteindelijk heeft hij maar 50% van de ingrediënten op moeten geven om goedkeuring voor zijn gifspuit te krijgen. Met het nodige sponsorgeld, uiteraard.

De dierendokter krijgt de handen op elkaar voor zijn zonnige voorspelling. Eigenlijk kletst deze multimiljardair maar wat.

En dan komen de fact-checkers. Gelukkig.

Bourla heeft iets heel anders gezegd: “By 2023, we will reduce the number of people in the world that cannot afford our medicines by 50%”.

Dus hierbij het vriendelijke doch dringende verzoek om wat hij NIET heeft gezegd te geloven. Wat hij WEL zei is uit de context gehaald en verdraaid. Een hele kunst, eigenlijk…..

Het komt neer op het oude trucje: “Je moet niet geloven wat je hoort, maar wat een ander zegt dat hij heeft gehoord.” Mits het een nieuw trucje is: CGI engineering. Denk even aan die vliegtuigen van 11 september 2001. Toen konden ze dat ook al.

Zo gaat dat ook met dat filmpje uit 1963. Je moet niet geloven wat je ziet, maar wat een ander ervan heeft gemaakt.

Wat verdwijnt daar achter de rugleuning? Toch geen pistool??