Waarom apenpokken zijn geselecteerd als nieuwe pandemie.


Er is een verband tussen het veelvuldig geïnjecteerde pokkenvaccin en AIDS. Dat wisten we in 1987 al. Dat is welgeteld dus 35 jaar geleden. Het is daarom ook zo belangrijk voor de “leiders en wetenschappers” dat de mensen resoneren met de huidige media leugenpropaganda en niet met het verleden.

OPERATIE DEPOPULATIE

(1) Ensceneer een nieuwe ziekte door de seizoensgriep nu COVID-19 te noemen;

(2) Propageer slechts één oplossing: een experimentele veelvoudige vaccinatie;

(3) Ensceneer de volgende pandemie door de bijwerkingen “apenpokken” te noemen;

(4) Propageer slechts één oplossing: een verplichte apenpokkenvaccinatie;

(5) Iedere fase moet worden afgeleid met immuno-verzwakkende methoden als: oorlog, voedseltekorten, energiecrises, torenhoge inflatie en klimaatgeleuter.

De reden waarom appenpokken werden gekozen voor de nieuwe nep-pandemie:

Op 11 mei 1987 publiceerde The Times of London een explosief artikel onder de titel “Pokkenvaccin brengt AIDS-virus op gang”.

Dus monkeypox wordt gebruikt als dekmantel voor vaccinschade (Vaids)? Vaccine Acquired Immuno Deficiency Syndrome is immers al in gang gezet door de Corona gen-therapeutische injecties. Het artikel van destijds:

Het door de WHO gesponsorde pokkenvaccinprogramma was verantwoordelijk voor de verspreiding van AIDS in Afrika. Bijna 100 miljoen Afrikanen in Centraal-Afrika zijn door de WHO gevaccineerd. Het vaccin werd ervan beschuldigd een “sluimerende” besmetting met het AIDS-virus op het continent te hebben doen ontwaken.

Een adviseur van de WHO gaf toe: “Nu geloof ik dat de pokkenvaccin-theorie de verklaring is voor de explosie van AIDS.” Dr. Robert Gallo, mede-ontdekker van HIV, zei tegen de Times: “Het verband tussen het WHO-programma en de epidemie is een interessante en belangrijke hypothese.”

BRON:

In Afrika werden dus 100 miljoen mensen geïnjecteerd met een vaccin, wat ze niet nodig hadden. AIDS onderzoekers en echte journalisten hebben vastgesteld, dat deze ziekte vooral heeft huisgehouden bij mensen die uiterst kwetsbaar waren (honger, slechte hygiëne) en bij drugsgebruikers. Zoals bij elke epidemie is de hoofdoorzaak ook hier weer de injectienaald. Met het ensceneren van de corona hoax zijn miljarden getraumatiseerd. Dit heeft gezorgd voor het dwangmatig injecteren van een cocktail giftige ziekteverwekkers en biologisch niet afbreekbare nanodeeltjes. Die vaccinschade hebben ze echt wel aan zien komen, Billy Boy Microsoft kletste er al in 2017 over. Van de nood wordt een deugd gemaakt en het zal niet de laatste keer zijn dat dit wordt geprobeerd.

Voor de gewone mensen is er slechts één optie: “Oprotten met je spuit en je domme, doorzichtige en aftandse geleuter”. Want iedere redelijke tegenactie wordt gezien als asociaal gedrag. Een gang naar de rechter is zinloos. Keiharde bewijzen worden als complottheorie weggezet. Vragen om een geïsoleerd virus is een doodzonde. Vragen naar de inhoud van de injecties veroorzaakt agressief staatsgeweld.

Voor zover u het nog niet in de gaten had: we leven in een omgekeerde wereld. De nazi’s zijn in 1945 helemaal niet verslagen en opgeruimd.