Apenpokken. Niets zo besmettelijk als medialeugens.


Apenpokken, het nieuwe media virus duikt alleen op in NATO lidstaten. In landen waar apen in het wild leven, komt het niet voor. In 2017 lagen de “vaccins” al kant en klaar.

Bij het CDC zijn al verschillende wetenschappers die twijfelen aan het bestaan ervan op staande voet ontslagen.

Greg Reese analyseert in enkele minuten wat het is en waar het vandaan komt. En waarom alleen het verhaal besmettelijk is.

De Monkeypox Hoax

Het belangrijkste wapen dat tegen ons wordt  ingezet door de “would-be” nieuwe wereldorde is een combinatie van goocheltrucjes, afleiding en nep. En we kunnen de  effectiviteit ervan zien  in het recente Johnny Depp-proces: zinloos gewauwel, bedoeld om de mensheid te voeren  terwijl we letterlijk worden uitgeroeid door criminele bendes die zich voordoen als regeringen. En bijna iedereen trapt erin.

Als nadenkend mens moet je altijd rekening houden met de neiging om voor de gek gehouden te worden, zodat we ons moeten richten op wat we weten. Dus, wat weten  we  tot nu toe over apenpokken.

We weten dat nadat Bill Gates in 2017 waarschuwde voor een dreigende terroristische aanslag met een pokkenvirus, er twee nieuwe apenpokkenvaccins werden ontwikkeld, beide weliswaar gevaarlijk en waarvan bekend is dat ze infectie, vaccinafscheiding en de dood veroorzaken. En beide zijn al goedgekeurd door de FDA.

En we weten ook, dat ze een apenpokkenuitbraak hebben gepland, net zoals de Event 201-simulatie  Covid-19 het jaar ervoor werd gespeeld, of, zoals Bill Gates het noemt: het “kiemspel”. In de lente van vorig jaar hielden de VS een apenpokkensimulatieoefening met het non-profit Nuclear Threat Initiative (NTI) dat in juni van dit jaar een  bio aanval van apenpokken voorspelde. In diezelfde tijd simuleerde het Britse ministerie van Defensie eveneens een apenpokkenuitbraak.  Met de focus op Russische desinformatie.

En wat weten we verder over apenpokken?

Apenpokken werden voor het eerst ontdekt in 1958 in apenkolonies in onderzoekslaboratoria die het Polio vaccin kregen toegediend

En volgens de CDC is het enige symptoom dat apenpokken van pokken onderscheidt “lymfadenopathie”, gezwollen lymfeklieren, wat ook een  bijwerking   van het pokkenvaccin is en waarvan bekend is dat het een symptoom is van   pokken. Evenals waterpokken.

Elektronenmicroscoopvisualisatie kan geen pokkeninfectie bewijzen omdat pokkenvirussen morfologisch niet van elkaar te onderscheiden zijn. Volgens de werkelijke wetenschap is er een sterk argument aan te voeren dat pokken, apenpokken, waterpokken en gordelroos allemaal hetzelfde  zijn.  Er is geen echt bewijs dat ze anders zijn. Er wordt gewoon van ons verwacht dat we de CDC vertrouwen. En daarmee hun logische drogredenen als zogenaamd bewijs.

En dus, in 1958, toen virologen waarschijnlijk bijwerkingen zagen bij de met experimentele vaccins geïnjecteerde laboratoriumapen. noemden ze het apenpokken.  Ze beweerden dat het een zeer oud en zeldzaam virus was, wat ze net hadden ontdekt.  Een virus dat – stomtoevallig –  in 1970 voor het eerst bij mensen opdook. En in 1978, zonder enig bewijs van het bestaan ervan,  zeiden wetenschappelijke tijdschriften al dat “…. vaccinatie een effectieve, preventieve maatregel is  tegen apenpokken …”

Slechts drie maanden geleden publiceerde het beroemde Wuhan lab, dat naar verluidt Covid-19  creëerde,  een paper waarin werd beweerd dat ze een apenpokkenvirusgenoom  hadden samengesteld, dat het mogelijk heeft gemaakt om voor de bewezen succesvolle PCR-testen het virus op te sporen en het potentieel besmettelijker maken.

En dus, net zoals de PCR-testen werden gebruikt om  valse positieven te creëren door de griep, verkoudheid  en zelfs tropisch fruit foutief te lezen als Covid-19,  zullen ze nu worden gebruikt om valse positieven voor apenpokken te  creëren. Of u nu  bijwerkingen van het vaccin ervaart, of veel voorkomende herpes hebt opgelopen, dan wel zelfs lijdt aan “Asymptomatische apenpokken” weten we nu eindelijk dat de media het echte virus is. En wanneer de media de angst verspreiden,  zullen hun volgers gretig in de rij gaan staan om hun nieuwe gevaarlijke vaccins geïnjecteerd te krijgen.

En …. EROP STAAN dat u hetzelfde doet!