Broodje aap verhaal: De volgende PLANDEMIE in voorbereiding, het ‘Monkeypox’ virus

De verspreider is inmiddels ook al gesignaleerd.

Houd dit vooral in gedachten als het “apenpokken” verhaal begint te acceleren:

https://dossier.substack.com/p/the-next-big-scare-usa-and-europe?s=r

en van een paar maanden geleden:

https://roundingtheearth.substack.com/p/small-pox-terrorism?s=w

Dus daar gaan we weer… de bangmakerij is al begonnen PLUS de gevaccineerden zullen degenen zijn die ziek worden. Maar dat is uiteraard geheel onbelangrijk en zal de pers nooit halen. Niemand van de “medische wetenschap” zal er zelfs maar naar kijken. Bovendien, er is al een apenpokkenvaccin (vermoedelijk, of ze hebben er een in elkaar geflanst binnen drie dagen).

En omdat dit de druppel is die de WHO emmer doet overlopen, krijgen we een apenpokkenvaccinatieplicht op straffe van deportatie en onteigening. Ook in Nederland, waar minister Doodgraverskop bij het kruisje heeft getekend.

https://www.fiercepharma.com/vaccines/bavarian-nordic-scores-fda-nod-for-smallpox-and-monkeypox-vaccine-jynneos

Het is het beste om de theoretische verspreider aan flarden te schieten in plaats van de theoretische slachtoffers genetisch te muteren.

Dus niet alleen de biolaboratoria in “Oekraïne”, dat is nog maar een begin.

UPDATE I

De Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach deelt mee dat er een “realistische simulatie van een apenpokkenpandemie ten gevolge van een luipaardenbeet” zal worden uitgevoerd. In de simulatie zijn vooral de jeugdigen de klos……

Wel, realistischer kun je het niet meer krijgen! Want…. wie komt er niet elke morgen een luipaard tegen bij een kruispunt van verkeerslichten of in de supermarkt. Beseffen wij wel welke kinderhatende idioten er in de regeringen zitten die volledig in handen zijn van de verschillende Davos-kringen? Deze poppenspelers die de Nieuwe Wereldorde beschrijven als “onoverwinnelijk” en als een “onontkoombaar natuurlijk proces” en altijd met “een plan B op zak” zullen hun terechte straf niet ontgaan. Over een “natuurlijk proces” gesproken…..

UPDATE II

In november 2021 verscheen een rapport over een nieuwe “pandemie”. Het apenvirus. In maart 2021 wist men blijkbaar al, dat dit “virus” miljoenen slachtoffers zou gaan eisen, hoewel het een “simulatie” was. Dit hebben we meer gezien, de voorspellende talenten van een bepaalde elite is fenomenaal.

SAMENVATTING
In maart 2021 heeft het NTI in samenwerking met de Munich Security Conference gepland een tabletop-oefening te houden over het terugdringen van biologische dreigingen met grote gevolgen.
Tijdens de oefening werden lacunes in nationale en internationale bioveiligheids- en en pandemische paraatheid onderzocht, waarbij werd gekeken naar mogelijkheden om preventie van en reactievermogen op biologische gebeurtenissen met grote gevolgen. Dit verslag bevat een samenvatting van het oefenscenario, de belangrijkste bevindingen van de discussie, en bruikbare aanbevelingen voor de internationale gemeenschap.

Kijk vooral even naar de pagina’s 10 en 11.

UPDATE III

“Damage Control”

Nu al worden er links gelegd naar AIDS en het “HIV virus”. Het zou namelijk vooral de kop opsteken bij homoseksuele mannen….. en terugkerende reizigers uit West-Afrika…. waar het is vergeven van de Amerikaanse biolaboratoria….

https://www.bild.de/news/2022/news/affenpocken-in-deutschland-erster-fall-80150886.bild.html

Eén van de gevolgen van de Covid injecties is de degeneratie van het immuunsysteem, zoals dat bij AIDS aan de orde is. Ook wel VAIDS genoemd.

Deze exercitie is niets anders dan damage control, het wegmoffelen van de potentieel miljoenen vaccindoden onder het tapijt van een nieuw bedachte “pandemie”.

De wetenschappelijke sukkels van dienst konden niets beters bedenken.

De Covid “pandemie” is redelijk door de mand gevallen bij een te groot deel van de wereldbevolking. Het pandemie-verdrag van de WHO moet ons door de strot worden geperst. Bovendien loopt de oorlog in “Oekraïne” niet geheel volgens plan en moet er al met al worden gekeken naar wat nieuwe afleiding: