Eric T. Olson, ex-commandant van US Special Operations Command (USSOCOM) gearresteerd in Oekraïne


De zoveelste zogenaamd “gepensioneerde” hoge officier ontmaskerd.


Eric T. Olson, ex-commandant van het Us Special Operations Command (USSOCOM), gearresteerd in Oekraïne

Maar deze admiraal is niet zomaar iemand. Hij was namelijk de eerste Navy Seal, d.w.z. Special Commando’s, die admiraal werd! Door de dood of de arrestatie van deze criminele bastaarden stort het kaartenhuis van de NATO in. Mogen deze verrekkelingen hun juiste straf ondergaan. Oorlogsmisdaden: met inbegrip van burgers die als menselijk schild worden gebruikt

Eric T. Olson

Eric Thor Olson (Tacoma( Washington), 24 januari 1952) is een voormalig admiraal van de Amerikaanse marine en diende van 9 juli 2007 tot 2011 als commandant van het U.S. Special Operations Command (USSOCOM).

Olson nam op 9 juli 2007 het commando over van generaal Brown. [2] Hij is de eerste U.S. Navy SEAL die de rang van admiraal heeft bereikt en de eerste marineofficier die het bevel voert over USSOCOM. [3] Op 22 augustus 2011 ging hij met pensioen.

Met pensioen?? Dan duikt hij plotsklaps 11 jaar later weer op aan het front.

Om leiding te geven aan een zootje “Oekraïens” ongeregeld.

De volgende Oekraïense eenheid protesteert en spreekt zich uit. Hun soldaten zijn nauwelijks getraind en zijn in de loopgraven gegooid zonder voldoende wapens, uitrusting, vuursteun en voorraden. Gedurende 2 weken zouden ze continu onder Russisch vuur hebben gelegen en zich moeten terugtrekken vanwege torenhoge verliezen. De vervangingsposities waren niet voorbereid en de militaire leiding werd beschuldigd van volledige incompetentie. De Oekraïense leiding lijkt geen soldaten meer te hebben, maar slechts kanonnenvoer om de “westerse ondersteuning” aan de praat te houden.

Het Raadsel

Zowel in Rusland en in de VS is sprake van een tweetal concurrerende facties.

De mentale mist die ons heeft bevangen wordt met de dag dikker. Biden is geen president. Trump ook niet, maar heeft aan het eind van zijn rit de militairen in het Pentagon de macht gegeven door (1) de Insurrection Act 1807 te activeren en (2) de Nucleaire Codes aan de commandant van het Korps Mariniers (en de feitelijke chef-staf van de US strijdkrachten) over te dragen. Trump was dan ook niet bij de “inauguratie” van resident Biden. Twee facties in het Pentagon dus. De NATO – onder leiding van de oorlogsfactie in het Pentagon – heeft de oorlog met Rusland 100% uitgelokt. Met goedkeuring van de chef-staf? Deze activiteiten zijn met het aantreden van acteur-resident Biden opgevoerd. Acteur Biden heeft 0% nucleaire slagkracht. Putin had geen keus en de Russische factie – waarvan het leger deel uitmaakt – heeft de overhand gekregen ten koste van de Amerikaanse factie. Enkele exponenten daarvan zijn aan de kant gezet en hebben het land verlaten. Rusland wordt sinds Jeltsin bestuurd door de oligarchen.

Biden administration sent weapons to Ukraine ‘well before’ invasion: Pentagon press secretary

Dus gewoon officieel toegeven dat er een aanvalsplan gereed lag onder de dekmantel van “oefeningen”.