“Oekraïne” eist een staakt-het-vuren. Want anders…..


Bericht uit het PENTAGON


Oekraïne, bij monde van het Pentagon instrueert Moskou: “Staakt-het-vuren is NU vereist”.
Sinds wanneer stellen verliezers hier de eisen?

Ze verliezen deze oorlog. Zowel op economisch gebied en op het slagveld. Alleen de verliezer hoopt op een staakt-het-vuren. Maar omdat deze figuren de weg kwijt zijn gaan ze hun redding eisen. Want de ECHTE MACHT van het Pentagon vecht niet mee, integendeel. Wat hieronder “VS” wordt genoemd is de poppenkast van Biden.

Het zijn de eerste contacten tussen de VS en Rusland sinds het begin van de oorlog in Oekraïne. De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin sprak vandaag met zijn Russische ambtgenoot Sergei Shoigu. Dit werd aangekondigd door Pentagon woordvoerder John Kirby. Het was het eerste telefoongesprek tussen Austin en Shoigu sinds 18 februari, enkele dagen voor de opening van het Russische jachtseizoen in Oekraïne op 24 februari. Austin drong aan op een onmiddellijk staakt-het-vuren in Oekraïne en benadrukte het belang van het in stand houden van de communicatielijnen, aldus Kirby.”

We vermoeden dat er net zoveel respons van Vladimir Putin komt als tijdens zijn uren lange gesprek met Bondskanselier Scholz. Nadat deze Bondskanselier de Russische president op hoge toon had gezegd, dat zijn bewering dat de nazi’s aan de macht zijn in Kiev, “quatsch” is, deed Putin er het zwijgen toe. De klacht van Scholz: “Hij is niet van zijn standpunt af te krijgen…”

Aan het economische front weinig nieuws.

De Roebel stijgt iedere dag

De gasomzet is nog nooit zo hoog geweest

De olieomzet ziet er ook florissant uit

De graanprijzen zijn historisch hoog te noemen

De graanoogst 2022 wordt de grootste sinds mensenheugnis.

Verder gaat het zijn gangetje.

.
.
.