Nieuw: ‘WAR on VACCINES’

Uit de Verenigde Staten kregen we het onderstaande bericht binnen.

Er is dus een speciale groep binnen het Amerikaanse leger die de vaccins behandelt als biowapens. De vraag is dus gerechtvaardigd, hoe lang het nog duurt voordat militairen in andere landen het heft in handen nemen en deze biowapens onschadelijk maken. In principe mogen de burgers dat dus ook doen, de Polizei moet de burger beschermen, niet de distributeurs van moordwapens – zou je zeggen..,….

De Special Forces hebben enkele dozen veiliggesteld en het voor onderzoek in een legerlaboratorium aangeboden. En wat rolt daar tot ieders verbazing nu weer uit?

Leger vindt pesticiden in Moderna Covid-19-vaccins bestemd voor kinderen


Op 2 mei hebben Amerikaanse Special Forces onder een Moderna Covid-19-vaccinopslagplaats overvallen en ongeveer 250.000 flesjes van de peperdure injectievloeistoffen van het bedrijf vernietigd. Het Special Forces-team heeft uit voorzorg verschillende dozen met vaccins in beslag genomen voordat de voorraad werd vernietigd.

Het product werd vervolgens verzonden naar het U.S. Army Medical Research Command (USAMRDC) voor chemische analyse. Fort Deitrick plaatsvervangend commandant kolonel Andrew C. Kim hield persoonlijk toezicht op de tests en stuurde de resultaten op 6 mei door naar het hoofdkwartier van generaal David H. Berger van het Korps Mariniers.

Volgens hem bevatten 10 van de 60 flesjes insecticiden, of meer specifiek geringe concentraties cypermethrin en resmethrin, synthetische pesticiden die vaak worden aangetroffen in producten van huishoudelijke aard. Hoewel neurotoxiciteit via inname door mensen giftig is, maar ‘over het algemeen zwak’, kunnen voldoende hoeveelheden of krachtige concentraties van deze producten het zenuwstelsel bij de mens aantasten.

Moderna’s literatuur vermeldt cypermethrin of resmethrin niet als vacciningrediënten. Big Pharma heeft een geschiedenis van het weglaten van potentieel dodelijke ingrediënten – wat men bedrijfsgeheimen noemt – uit openbaar beschikbare documenten.

Deze ingrediënten – synthetische pyrethroïden genoemd – worden al tientallen jaren gebruikt als insecticide in grootschalige commerciële landbouwtoepassingen en in consumentenproducten voor huishoudelijke doeleinden. Symptomen van blootstelling aan de huid zijn gevoelloosheid, tintelingen, jeuk, branderig gevoel, verlies van controle over de blaas, incoördinatie, epileptische aanvallen en de dood. Inname heeft naar verluidt vergelijkbare symptomen veroorzaakt, evenals zwelling van de hersenen, hersenbloedingen en afasie.

In 1998 voerde de FDA bij herhaling proeven uit met de stoffen cypermethrin bij laboratoriummuizen; in sommige gevallen heeft de chemische stof inwendige organen vloeibaar gemaakt.

Wat nog belangrijker is, er is geen precedent om te meten hoe het product de menselijke fysiologie zou beïnvloeden wanneer het in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, in welke concentratie dan ook.

Onze bron citerend:

“De wetenschappers van USAMRDC uitten hun bezorgdheid, niet alleen omdat de abnormale chemicaliën in de vaccinflacons werden gevonden, maar ook omdat die vaccinvoorraad bedoeld was om te worden geïnjecteerd in de armen van baby’s en kinderen jonger dan vijf jaar. Nergens, absoluut nergens, zegt Moderna dat er pesticiden aanwezig zijn in hun vaccin.”

De militairen zijn er inmiddels van overtuigd alle drie de grote farmaceutische fabrikanten – Moderna, Pfizer en Johnson & Johnson – in het geheim ‘babyvriendelijke’ vaccinaties hebben opgeslagen in magazijnen in de Verenigde Staten, Canada en West-Europa. De CEO’s van deze bedrijven, Stéphane Bancel, Albert Bourla en Joaquin Duato, in die volgorde, hebben de FDA letterlijk gesmeekt om goedkeuring om hun vaccin in de armen van Amerikaanse baby’s te injecteren. Geen van de CEO’s is  overigens Amerikaans staatsburger. Bancel is Frans, Bourla is Grieks (en een dierenarts, geen arts), en Duato werd geboren in Spanje.

“Deze mensen zijn globalisten die een eugenetische oorlog voeren. Ze zijn ook allemaal lid van de Bilderberg Groep. We werken eraan om hun voorraden te vinden, maar het is een enorme taak. Voor de rest zijn dit echt enkele van de slechtste mensen die nog op onze planeet rond mogen lopen….”


Een oorlogsverklaring aan de farmaceuten dus.

Het kan niet anders dan dat er arrestatiebevelen onder de Insurrection Act 1807 worden uitgevaardigd voor de kopstukken. Het is niet genoeg, ook de aandeelhouders van deze miljardenconcerns zullen er aan moeten geloven. Het is voldoende bewezen dat we hebben te maken met biowapens, waarvan een gedeelte is ontwikkeld in de laboratoria in “Oekraïne”. Russische autoriteiten noemen de daders met naam en toenaam.