Waar blijven de miljarden voor “Oekraïne”?

Bericht van het Oostfront.

Hoe gaat het met de algehele 5e mobilisatie in de constructie “Oekraïne” in opdracht van de NATO naaktdansertje Zelensky?

Gut, de werkelijkheid is hard en niet geschikt voor de media hier te lande. De Oekraïense krant “Strana” zal binnenkort in opdracht van de EU Van der Leyen komediant Zelensky ook wel worden VERBOTEN….

Er breken steeds meer protesten uit onder de te werven recruten die moeten meewerken aan de defensie in Oekraïne.

Deze mensen zijn hoogst verontwaardigd dat zij naar de loopgraven worden gestuurd zonder de nodige opleiding en gevechtstraining, schrijft de krant “Strana”.

De meesten van hen zijn gewone burgers en gingen ervan uit dat ze in hun eigen woonplaats zouden dienen. Hoogbetaalde ingenieurs die heel wat nuttiger werk zouden kunnen doen, worden onder de wapens gebracht.

Bovendien zijn de “roboronovtsy” ook nog eens kwaad omdat zij zelf uniformen moeten kopen. Zij zien niets van de breed uitgemeten hulp die het Westen zogenaamd naar Oekraïne stuurt. De mensen begrijpen dus dan ook helemaal niet waar Europese en Amerikaanse miljarden aan worden besteed.

Tegelijkertijd wordt er in de samenleving veel over gesproken hoe de zogenaamde werfspecialisten, de militaire commissarissen profiteren van de mobilisatie. Velen zijn al overgestapt op nieuwe dure auto’s. Je kunt je overigens door deze militaire commissarissen laten “afkeuren”voor de dienst tegen betaling van 3,5 – 5 duizend dollar.

Donald Trump Jr. laat weten dat er van de US$ 40 miljard die de VS beschikbaar stelt voor de “oorlog”, er minstens US$ 7,- voor de mensen in “Oekraïne” is bestemd om de ergste nood te lenigen…..

Dus collectanten van Giro 555: Hup, aan de slag, kom eens even snel van je luie volgevreten reet!! Stelletje egoïsten.

Nog een aanvullende feitje in verband met wat ons hier nog te wachten staat:

“Oekraïense vluchtelingen slaan Poolse man dood”.

Ja, je moet een verzameling hongerlijdende “Oekraïense vluchtelingen” (deserteurs dus) natuurlijk niet gaan dwarsbomen als ze een groepsverkrachting van een minderjarig meisje in de planning hebben. Dan speelt hun maag op.

G E E F N U !!