Pfizer-studie onthult waarom die 75 jaar geheim moest blijven.

Wat is genocide?

“Er zijn vele manieren om te moorden. Men kan iemand een mes in de maag steken, hem uithongeren, hem ziek maken en houden, onder abominabele woonomstandigheden laten leven, hem dood laten werken, hem tot zelfmoord drijven, hem ten oorlog voeren, enz. Slechts een paar van deze dingen zijn verboden in onze staat.”

Bertolt Brecht

We zijn inmiddels iets wijzer geworden en moeten Bertolt Brecht licht corrigeren.

“Slechts een paar dingen zijn verboden in onze staat.”

Dat klopt, maar dit geldt alleen voor staatsburgers. De ondernemening STAAT is gerechtigd tot moord en doodslag op alle mogelijke manieren, aangezien het doel de middelen heiligt. De laatste 2 jaar hebben ons laten zien dat dit actueler is dan ooit. Staatsgenocide is sinds 1994 gelegitimeerd toen 160 landen hun handtekening hebben gezet onder Agenda *21 en om de wereldbevolking te reduceren tot 800 miljoen zielen in 2030.

STAP 1 – 2019 – Ensceneren van een nep pandemie en afkondigen van maatregelen;

STAP 2 – 2021 – Genetisch modificeren van de wereldbevolking;

STAP 3 – 2022 – Ensceneren van een nep oorlog teneinde een economische en voedselcrisis te realiseren;

STAP 4 – 2024 – Een invasie van buitenaardse wezens die de wereldbevolking terroriseren.

De kiem is gelegd. Vijf miljard aardbewoners zijn geïnjecteerd met gif om ze te verzwakken. Voedseltekorten en inflatie verslechteren de leefomstandigheden nog meer. Als klap op de vuurpijl zal ons worden wijsgemaakt dat er een invasie van vijandige buitenaardsen op komst is.

Mensenhaters met hun absoluut gewetenloze complotpraktijken…..

Schokkende onthulling in Pfizer-vaccinstudies: bijna 100 procent sterftecijfer (!) onder ongeboren kinderen bij zwangere vrouwen!


De door de rechtbank afgedwongen vrijgave van Pfizer-documenten met studieresultaten en informatie over de coronavaccins die in de VS achter slot en grendel moest worden gehouden druppelen langzaam maar zeker de mainstream media in. De eerste details van deze documenten worden geleidelijk gepubliceerd. Deze documenten zijn de schokkende getuigenis van onvoorstelbare gewetenloosheid en opperste samenzwering.

Bijna alle ongeboren kinderen stierven na vaccinatie van moeders

Het is bekend dat er steeds meer berichten van over de hele wereld komen dat zwangere vrouwen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus hun kinderen verliezen of dat ze “geruisloos” geboren worden. Het verband met vaccinatie is tot nu toe echter ontkend en zelfs niet onderzocht.

Uit de tot nu toe gepubliceerde documenten blijkt onder meer dat Pfizer/Biontech meer dan 150.000 (!) meldingen heeft ontvangen van “ernstige ongewenste voorvallen/bijwerkingen”. Nog explosiever zijn echter de gegevens in een tabel over zwangere en zogende vrouwen die de injectie kregen in de eerste maanden van de marktintroductie, die in de USA op 11 december 2020 begon. De meeste vrouwen zijn waarschijnlijk gezondheidswerkers (geweest), omdat de eerste vaccinaties naar deze groep mensen gingen. Aangezien de klinische proeven die aan de introductie voorafgingen zwangere vrouwen uitsloten, zouden dit de eerste zwangere en zogende vrouwen zijn geweest die de vaccins kregen.

Tabel 6 laat zien dat van de 270 “unieke zwangerschappen” die aan het vaccin werden blootgesteld, “geen resultaat werd gerapporteerd voor 238 zwangerschappen” – daarover later meer.

Resteren dus 32 zwangerschappen met resultaten die wel bekend waren.

Het rapport van Pfizer stelt dat er 23 spontane abortussen (miskramen), twee vroeggeboorten met neonatale sterfte, twee spontane abortussen met intra-uteriene dood, één spontane abortus met neonatale dood en één zwangerschap met ‘normale uitkomst’ waren. Dit betekent dat van de 32 zwangerschappen met een bekende uitkomst, er 28 eindigden met de dood van de foetus.

In het rapport van Pfizer staat dat er vijf zwangerschappen waren met een ‘open uitkomst’ en 238 met ‘geen uitkomst aangegeven’. Maar 32 min 28 is vier, niet vijf. Lifesitenews, dat exclusief deze cijfers onthulde, vroeg het Pfizer, maar kreeg geen reactie.

Het document is hier in te zien.

Uiteindelijk betekenden de resultaten dat in minstens 87,5% van de gevallen zwangere vrouwen hun kinderen verloren na het coronavaccin! Global Research gaat zelfs uit van een 100 procent “moordpercentage” (want als de “niet-gemelde zwangerschappen” goed waren verlopen, zouden ze zeker in de studie zijn opgenomen om de cijfers op te krikken):

“We weten dus niet wat er is gebeurd met de 243 (5+ 238) zwangerschappen van deze gevaccineerde vrouwen; ze zijn gewoon niet in het verslag opgenomen. Wat we wel weten is dat van de 27 gemelde zwangerschappen (270 min 243) er 28 dode baby’s zijn! Dit lijkt te betekenen dat een vrouw zwanger was van een tweeling en dat 100% van de ongeboren kinderen stierf.”

Sterfgevallen onder ongeboren kinderen stijgen snel

In ieder geval zouden de schokkende onthullingen betekenen dat, althans in de VS, de FDA, met volledige kennis van deze angstaanjagende cijfers, toch de goedkeuring van Pfizer-vaccins mogelijk maakte en andere staten niet waarschuwde voor de fatale bijwerkingen en gevolgen. Misschien is dit een van de redenen waarom ze de bestanden tot 2097 (!) achter slot en grendel wilden houden.

In het licht van deze onthullingen is het ook niet verwonderlijk dat er wereldwijd een enorme toename is van miskramen en andere doodsoorzaken onder ongeboren kinderen. Gegevens en meldingen komen onder meer uit Schotland en van klokkenluiders uit Canada.

Een gepensioneerde arts in British Columbia, Dr. Mel Bruchet, beweerde in november 2021 dat er alleen al in het Lion’s Gate Hospital in Vancouver 13 doodgeboorten in slechts 24 uur waren geweest.

Dr. Daniel Nagase, een arts uit Alberta die zijn ziekenhuis in Alberta moest verlaten omdat hij drie COVID-patiënten (die allemaal levend uit het ziekenhuis waren ontslagen) met ivermectine had behandeld, vertelde een verslaggever dat hij tussen januari en juli op de hoogte was gebracht van 86 doodgeboorten in Waterloo, Ontario.

“Meestal zijn het maar vijf of zes doodgeboorten per jaar. Dat wil zeggen, een doodgeboorte om de twee maanden is gebruikelijk. Dat er ineens 86 doodgeboorten zijn in een half jaar is hoogst ongebruikelijk. Maar de belangrijkste bevestiging die we hebben uit het rapport uit Waterloo, Ontario, is dat alle moeders van de 86 doodgeboorten volledig gevaccineerd waren.”