Reacties op “Watch the water” – als door een gifslang gebeten.

Het was te verwachten, Dr. Bryan Ardis en Stew Peters komen zwaar onder vuur te liggen vanwege de presentatie van de documentaire WATCH THE WATER. Maar…. niet van het medische establishment….

De commentaren en kritieken komen uit de hoek van de “waarheidsvinders”, het zogenaamde alternatieve circuit. “We” weten dit al jaren, Bryan Ardis is een gesjeesde chiropractor en Stew Peters een “drama queen”, een op sensatie beluste gristen-schreeuwlelijk. Ardis is alleen maar uit op het verkopen van zijn middeltjes en als je “Ivermectine” hoort haak je af, dat werk. Niet gehinderd door eigen onderzoek en verificatie worden 4.000 pagina’s bewijs en 4 maanden onafgebroken speuren afgedaan als “fantasie en amateurwerk”. Het vaccin establishment – het addergebroed – kan voorlopig met de armen over elkaar rustig door met het vergiftigen van de mensheid.

Verschillende bekende sites hebben het overgenomen, waaronder Mike Adams, die uiteraard ook alleen maar uit is op winst, zoals altijd. We publiceren het toch maar. Hieronder het drieluik op Brighteon TV, in totaal drie uur uitleg van Ardis en de beschrijving van zijn zoektocht.

Om de hele wereld te vergiftigen zouden dagelijks miljoenen tonnen slangengif in het waterleidingsysteem moeten worden gedumpt, volgens mensen die het kunnen weten. Bovendien zouden mensen dat geïnjecteerde spike eiwit niet kunnen repliceren, omdat het … eh… niet kan. De mannen zouden de boot hebben gemist en op zoek moeten gaan naar de Planet of Snakes. Dat verklaart het chronisch tekort aan arbeiders, die zijn allemaal – buiten hun bewustzijn – op die planeet te werk gesteld. Het zou zo maar kunnen. Voorlopig missen wij nog niemand. Maar misschien zijn wij ook wel bewusteloos op die planeet aan het werk, koffie rondbrengen of iets van dien aard.

Ja, de gekste verhalen passeren de revu, vandaar dat men het heeft over de verhuizing van ons bewustzijn van de Derde Dimensie naar de Vijfde Dimensie. De Vierde Dimensie bestaat blijkbaar niet, omdat we dan alles uitgelegd moeten krijgen van wat we niet begrijpen?

Terug naar de Tweede Dimensie dan maar….. die van de TV-generatie.

Maar eerst geeft Dr. Ardis nog even uitleg via zijn eigen site. KLIK op de afbeelding.

Hieronder het drieluik van Brighteon TV:

https://www.brighteon.com/2b090826-787f-4d03-9f78-a1a80d3fe767

https://www.brighteon.com/60556b94-86af-4eae-aa59-441b02b71c33

https://www.brighteon.com/0d74ac38-dcf9-44e6-99f6-96c6a59abcf9


De Binnenlandsche Bataafsche Courant is best bereid alle invalshoeken ten aanzien van de (pogingen tot) genocide van de mensheid te benaderen. Kritiek uit eigen gelederen is altijd welkom, maar “criticasters” vechten dat onderling maar op gerenommeerde websites elders op het internet uit. Dat zijn doorgaans de websites, uit de alternatieve sfeer, die zichzelf te integer achten om een link naar onze krant te plaatsen. Daarvoor moet men zich op een veel te laag intellectueel niveau begeven. En de verwijzing naar onze berichten betekent voor deze gerenommeerde websites een forse deuk in hun imago en misschien ook wel reclame inkomsten. Moete we tog óók nie wille me’ ze alle…..

Wij trekken ons daar weinig tot niets van aan. De mogelijkheden om commentaar te leveren is vanaf januari dit jaar weggehaald, alle mogelijkheden voor waarderingen van de ondermaatse artikelen zijn eveneens uitgeschakeld. En vanaf vandaag kan er ook niet meer worden “geherblogd”. Dit doen wij allemaal om anderen tegen ons bedenkelijke niveau te beschermen. Het niet meer plaatsten van “reacties” werkt als een bevrijding. We gaan gelukkig niet meer iedere dag allemaal een paar keer dood, en we worden ook niet meer allemaal door de White Hats of Trump verlost van onze kwellingen. Bovendien worden lezers niet meer afgeleid door linkjes die totaal niets met de inhoud van het artikel hebben te maken. Alsof iemand zijn of haar ei niet kwijt kan.

Veel berichten halen we uit het buitenland. We hebben veel kritiek gehad op het vertalen van stukken zonder er goed naar te kijken. Veel mensen haken af als men een uur naar bijvoorbeeld Dr. Ardis moet gaan zitten kijken. Niet iedereen is het Engels of Duits machtig, we zouden met ondertiteling moeten werken. Wij voelen ons daar na alle kritiek op onze vertaalde stukken niet meer toe geroepen, dus anderen doen dat maar.

Gelukkig hebben wij al lang geleden besloten om deze krant te onderhouden als naslagwerk voor onze nakomelingen. De huidige generatie is gemuteerd en zit in een mentale mist met een zicht van amper enkele centimeters. Het zal voor de echte mensen een enorme klus worden om zich te handhaven als niet-gemuteerde mens.

Hopelijk vinden deze kinderen van de zuivere Nul-groep elkaar via dit krantje.