Het BIOWAPEN onschadelijk maken. De kop van de slang afhakken. Enkele brandende vragen worden beantwoord.

Er wordt nog even nagepraat met Dr. Bryan Ardis naar aanleiding van enkele brandende vragen van de mensen die de documentaire hebben gezien.

Het gaat met name over dat slangengif in het drinkwater. In de Verenigde Staten weet het CDC (ons RIVM) via metingen heel goed waar het gif aan het water wordt toegevoegd. Dat laten ze doen door onderaannemers, waarschijnlijk onder controle van de clandestiene geheime dienst. Die kennen we in Nederland ook. Het RIVM kan het beste coördineren waar deze troep in het leidingwater terecht moet komen. Kwaadaardige onderwereldfiguren, die ook klusjes voor hare taaiste meid moeten opknappen en daardoor de drugshandel volledig onder controle hebben, weten ongetwijfeld manieren om via omkoping en chantage dit soort clandestiene opdrachten uit te voeren. Ook dit uitschot zal de dans niet ontspringen, ook al hebben ze iedereen in dit land onder controle.

Een Biowapen gebaseerd op het gif van de Koningscobra.

Eén van de vragen was: hoe kan het dan dat kinderen vrjwel nooit ziek worden? Luister naar de dokter, steekwoord melatonine. Een natuurlijk hormoon waar kinderen van bulken, maar na je 26e alleen maar afneemt. U weet waar de “Covid-slachtoffers” vallen.

Ook een vraag is hoe je dat vergif uit het water kunt krijgen en ook daar lijkt een antwoord op te zijn. Iedere arts die alternatieve, door de overheid verboden middelen, heeft gebruikt, blijkt dus gewoon bezig te zijn geweest met het bestrijden van de beet van een gifslang. Ook Dr. Andreas Kalcker. MMS blijkt te werken tegen slangengif en wat blijkt? LEVENSGEVAARLIJK, net als Ivermectine, HCQ, Zink en koper? Het is nergens meer te krijgen.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4276241/levensgevaarlijk-chloormiddel-nog-steeds-te-koop-als-medicijn

Een firma als Pfizer krijgt het voordeel van de twijfel van de “media”. Dit bedrijf is zó betrouwbaar, dat het maar 50% van de ingrediënten van het BIOWAPEN hoeft te melden. Dat alleen al is een reden om iedere soort van injectie KEIHARD te weigeren.

Iedereen die we spreken reageert in volstrekt ongeloof en vervolgens wantrouwen naar de de boodschapper. Daar zullen we nog wel even mee te maken hebben. Zolang incompetente randverschijnselen als Van Dissel en Koopmans nog een podium hebben wordt alle tegengas afgedaan als “nepnieuws”. Van Dissel en Koopmans ZIJN nepnieuws, dat weet iedereen nu wel. Deze voorname wetenschappers hebben de kluit belazerd en zijn door dat te doen automatisch rechtstreeks medeplichtig aan MOORD met voorbedachten rade.

Dr. Ardis wil dit uitschot achter de tralies. Wij hebben er een wat ander idee bij.

Luister hieronder naar de vragen en antwoorden, die ongetwijfeld bij iedereen leven.