Putin meldt: “35.000 kinderen bevrijd uit de klauwen van pedofiele mensenhandelaars.”

Het wekt geen verbazing dat de ene na de andere valse vlag nu door de Oekraïense machthebbers en oligarchen worden uitgevoerd. Na lezing van dit stuk wordt duidelijk waarom er zo hard en verbeten om Mariupol wordt gevochten. Alles draait om de kwaardaardigheid van mensen tegen kinderen. Kindersmokkelaars en -handelaren, de kern van deze vuiligheid zit duidelijk in Oekraïne. Met vertakkingen in Oost-Europa. Het belooft een lange hete strijd te worden en NATO en de VS zullen de Russen hun gang laten gaan tot de laatste nazi en de laatste kinderhandelaar de poorten van de hel zijn gepasseerd.

De Special Forces vonden een uitgebreid syndicaat voor kinderhandel in een kantoorgebouw op slechts twee blokken afstand van het Regeringsgebouw, de belangrijkste werkplek van Volodymyr Zelensky, in het centrum van Kiev. Spetznas infiltreerde in de structuur, doodde 8 mensenhandelaren en zag een echt gruwelijk tafereel: vijfenzestig kinderen die opgesloten zaten in veel te krappe kooien. Dat de vuile hond Zelensky hier niet van wist, is onmogelijk. Het gebeurde vlak onder zijn neus!

De president van Rusland vertelt.

Als Putins eerdere mededelingen oprecht zijn geweest, was zijn oorspronkelijke reden om Oekraïne binnen te komen om biowapenlaboratoria te vernietigen die worden gefinancierd door de VS, West-Europa en Israël. Maar toen Russische Special Forces, of Spetznas, per ongeluk een pedofielenkamp in centraal Oekraïne tegenkwamen en hoorden dat honderden van dergelijke faciliteiten het Oekraïense landschap bezaaiden, verdedigde Putin een nieuwe missie: het verpletteren van elke pedofiel als “smerig uitschot” en het vernietigen van elke helse kindersmokkelaars en – handelsring die datt “goddeloze land” teisterde.

Op zaterdag onthulde Putin dat ongeveer 35.000 kinderen, van wie de meesten Russisch zijn, inmiddels zijn bevrijd van perverse seksuele slavernij nadat zijn troepen 150 smokkelaarsnesten hadden geïdentificeerd en discreet hadden aangevallen en uitgeroeid.

“Deze bevrijdingen werden meestal uitgevoerd door Russische Spetznas. De kampen konden niet willekeurig worden gebombardeerd omdat hij niet kon weten of er kinderen binnen waren of dat de kinderhandelaren nog steeds toezicht hielden op de operaties. Op veel plaatsen waren de mensenhandelaren al gevlucht vanwege naderende Russische troepen, waardoor de kinderen achterbleven en aan hun lot werden overgelaten.

Niet alle smokkelaarsnesten werden echter weggestopt in afgelegen, ontoegankelijke gebieden van het Oekraïense platteland.

De Special Forces vonden een uitgebreid syndicaat voor kinderhandel in een kantoorgebouw op slechts twee blokken afstand van het Regeringsgebouw, de belangrijkste werkplek van Volodymyr Zelensky, in het centrum van Kiev. Spetznas infiltreerde in de structuur, doodde 8 mensenhandelaren en zag een echt gruwelijk tafereel: vijfenzestig kinderen die opgesloten zaten in veel te krappe kooien.

“Dat de vuile hond Zelensky hier niet van wist, is onmogelijk. Het gebeurde vlak onder zijn neus. Overal in Oekraïne vinden we Russische kinderen, Oekraïense kinderen, kinderen uit Europa en, jawel, nog meer uit de Verenigde Staten. De slechte mensen die hierachter zitten moeten verpletterd worden, uitgeroeid. Oekraïne is groot en deze vuiligheid heeft tientallen jaren de tijd gehad om verschrikkingen te veroorzaken”, volgens Putin.

Bovendien had Spetznas een stoffig grootboek teruggevonden in een opslaggebouw in de haven van Marioepol. Kinderhandelaren hadden het gebouw omgebouwd tot een logistiek verwerkingscentrum van waaruit kinderen Oekraïne in en uit werden verscheept. Dat grootboek bevatte verzonnen namen, data, geslachten en leeftijden van kinderen die smokkelaars verzonden. De vroegste datum in het grootboek was 2 maart 2005.

Putin zei verder dat het hem geen bal kon schelen wat de wereld van hem dacht, want zijn missie was deugdzaam en eervol. Hij beloofde bovendien heel Oost-Europa te doorkruisen, indien nodig, om een zwaar en noodzakelijk doel te bereiken.

“Deze criminelen hebben hier sinds 1991 hun kwaadaardige gang kunnen gaan, veel te lang. Nu houdt het op”, aldus Putin.

(Bron bij de redactie bekend)