Ongevaccineerden: In 2019 was je nog licht verkouden, in 2022 ga je eraan dood.

Het Twitter account van wijlen Hillary Clinton heeft zich ziekgemeld.

Nou, ik ben positief getest op COVID. Ik heb wat lichte verkoudheidssymptomen, maar ik voel me verder goed. Meer dan ooit ben ik dankbaar voor de bescherming die vaccins bieden tegen ernstige ziekten. Laat u alstublieft vaccineren en boosteren, mocht u dat nog niet hebben gedaan!

Een week eerder was het Twitter account van Barry Soetoro ook al positief op COVID-19 getest:

“Ik ben net positief getest op COVID. Ik heb een paar dagen last gehad van een zere keel, maar verder voel ik me goed. Michelle en ik zijn dankbaar dat we zijn gevaccineerd en geboosterd, zij is negatief getest. Dit is een herinnering om je te laten vaccineren, als je dat nog niet hebt gedaan, zelfs nu het aantal gevallen minder wordt.”

Hoezo, standaard tekst?

We leven in 2022.

Deze geraffineerde en nauwkeurig uitgekozen tekst maakt het onmogelijke in één handomdraai mogelijk. Er wordt vanuit mevrouws ziekbed promotie gemaakt voor de “vaccinatie”.

Clinton dankt GOD op haar blote knieën, dat ze zich heeft laten vaccineren tegen een ernstige ziekte. Daarom heeft ze nu wat milde verkoudheidssymptomen als snotneus, niesbui, tranende ogen en keelpijn. Verder voelt ze zich OK. Had ze zich niet laten vaccineren en boosteren, was ze waarschijnlijk al dood geweest. Dit is 2022.

In 2019 was je een beetje verkouden, ging je gewoon naar je werk en joeg je er een paar dagen 200 papieren zakdoekjes doorheen zonder je handen kapot te wassen…..

2019 lijkt wel een eeuw geleden.

In maart 2020 zagen wij de (nies)bui al hangen. Niet alleen de seizoensgriep, maar zelfs een niesbui zou van een menselijk wezen een bacteriologische tijdbom maken. Een hooikoortspatiënt zou na “HATSJOE!!!” al direct een “verdacht persoon” zijn en via de buurtapp zouden de mensen elkaar waarschuwen voor het gevaar.

De “testmaatschappij” maakt van ons een verzameling dombo’s die “voor de zekerheid” te pas en te onpas een frauduleuze test laat doen als je een zere keel hebt. Een test die niets test en na 50 cycli iets opduikelt wat “experts” dan SARS-C0V-2 noemen. Maar het kan net zo goed Hepatitis B, malaria, Pfeiffer, Ebola, of helemaal niets zijn.

En dan moeten de “gevaccineerden” blij zijn dat ze zijn geïnjecteerd met een gentherapie, zodat het maar bij een verkoudheidje anno 2019 blijft.

En dan te bedenken dat 50% van de “gevaccineerden” is geïnjecteerd met een placebo.

Arm land.

TENSLOTTE

Voor hen die denken dat wij COVID-19 niet serieus nemen.

Dat klopt. Wat er niet was, is en komen zal, kun je met goed fatsoen niet serieus nemen.

De cijfers geven aan dat er nooit iets was. Tenminste als je het CBS moet geloven.

Het percentage sterfgevallen vanaf 2015 in de kwetsbare groep 65-plussers is een rotsvast gegeven, onwrikbaar en stabiel.

Ja, zelfs STRUCTUREEL DALEND.


Dus…. als we experts moeten geloven, dan is er al sinds 2015 sprake van een heuse PANDEMIE!


Een gedachte over “Ongevaccineerden: In 2019 was je nog licht verkouden, in 2022 ga je eraan dood.

  1. Pingback: Ongevaccineerden: In 2019 was je nog licht verkouden, in 2022 ga je eraan dood. – altnews.org

Reacties zijn gesloten.