De Westerse dominantie is stervende. Een necrologie.

Het is nu aan de gang: de ondergang van het financiële westerse machtskartel, drijvend op de papieren dollar. Uit alle macht worden de beurzen op niveau gehouden, terwijl de Europese Centrale Bank FAILLIET is. Er is geen geld meer en er zijn geen waardevolle dekkingsmogelijkheden meer. De opgekochte obligaties van de staten zijn niets meer waard op het moment dat valuta door echte waarden worden gedekt. Het drukken van papieren kwitanties (petrodollar) voor echte waarden (olie en gas) onder een geweldsmonopolie (Amerikaanse strijdkrachten) is verleden tijd.

Nederland bungelt nog half op het strafbankje naast Duitsland. Dit laatste gebied – aangestuurd door Deutschland GmbH – wordt stukje bij beetje stilgelegd volgens het plan van de Great Reset agenda. De brandstofprijzen worden verviervoudigd, kerncentrales worden stilgelegd, stroomvoorziening wordt naar de helft teruggebracht. Treinen rijden niet meer, industrieën worden afgekoppeld, mensen moeten thuis blijven, de voedselvoorziening hapert, graanimporten drogen op. De zorg wordt kapot gemaakt, terwijl de volksimmuniteit langzaam maar zeker verdwijnt door de massaal en onder volstrekt valse voorwendselen min of meer verplicht toegediende giftige genmodificaties. Noem ons paranoïde, maar niet voordat bovenstaande conclusies volledig zijn ontzenuwd…..

Het Westen heeft zichzelf in een isolement geboycot. De rest van de wereld zal alle betalingen vooraf in goud eisen: olie, graan, zelfs Chinese overbodige namaak troep. Met Duitsland als de motor van de EU, zal ook deze laatste Vaticaanse constructie langzaam maar zeker worden ontmanteld. Inclusief Nederland onder het mom: “Build back Better”. Met een door de media en medici gesloopte fysieke weerbaarheid is ook de mentale weerwaarheid zo goed als verdwenen. Het zal van de mentaal weerbare NULGroep moeten komen, de “pure blood” moet de mensheid redden.

De gerichte operatie van Rusland in Oekraïne heeft tot doel de volgende pandemie te voorkomen en het Westen onderuit te halen. In 2020 is Washington D.C, failliet gegaan en heeft toenmalig president Trump de Republic of the united STATES (USC 1776) hersteld. Het Amerikaanse leger zal geen kogel meer verspillen aan het verdedigen van Washington D.C., het is trekken aan een dood paard (acteur/resident Joe Biden is een wandelend lijk). Alle bombarie van acteur-resident Biden is precies waarvoor het is bedoeld: de necrologie van de Westerse dominantie.

Ik wil nogmaals herhalen dat de hele wereldeconomie en handel een grote klap hebben gekregen.

Net als het vertrouwen in de Amerikaanse dollar als belangrijkste reservevaluta.

De onwettige bevriezing van een deel van de  valutareserves van de Bank of Russia markeert het einde van de betrouwbaarheid van zogenaamde eersteklas activa.

In feite zijn de VS en de EU  hun verplichtingen jegens Rusland  niet nagekomen.

Nu weet iedereen  ook dat financiële reserves  gewoon gestolen kunnen worden.

En veel landen kunnen  in de nabije toekomst beginnen – ik ben er zeker van dat dit is wat er zal gebeuren –  om hun papieren en digitale activa om te zetten in echte reserves in de vorm van grondstoffen, land, voedsel, goud en andere echte activa.

In deze passage uit een van zijn recente toespraken hekelt Vladimir Putin het feit dat de westerse financiële wereld zijn verplichtingen jegens Rusland niet is nagekomen en de dollar- en euro-valutareserves van de Russische centrale bank gewoon heeft gestolen. Met deze misdadige en tegelijkertijd suïcidale stap heeft het Westen het mechanisme van de zelfvernietiging van de dollar in gang gezet. De financiële macht van de Rothschilds en Rockefellers stortte zich op Rusland en ondermijnde de fundamenten van hun eigen macht. In de wereld van gisteren heerste de financiële dictatuur van de dollar. In de wereld van morgen is de macht van financiën over natiestaten voorbij.


“Bijna de helft van de bezittingen van Moskou werd gewoon gestolen door het Westen”


De Russische president zegt dat de “mythe van de westerse verzorgingsstaat, van het zogenaamde gouden miljard, aan het afbrokkelen is”. Volgens Putin verliest het Westen vanaf nu zijn ‘mondiale dominantie’, zowel politiek als economisch.

De Russische president Vladimir Poetin is van mening dat de laatste rondes van ongekende sancties die door de VS en zijn bondgenoten aan Rusland zijn opgelegd vanwege de militaire campagne van het Kremlin in Oekraïne, het einde van een tijdperk markeren.

Woensdag verkondigde het Russische staatshoofd dat de ‘mythe van de westerse verzorgingsstaat, van het zogenaamde gouden miljard, aan het afbrokkelen is’.  Bovendien is het de “hele planeet die de prijs moet betalen voor de ambities van het Westen en zijn pogingen om zijn verdwijnende dominantie tegen elke prijs te behouden”, zei Poetin.

De president voorspelde voedseltekorten over de hele wereld, omdat westerse sancties tegen Rusland de hele wereldeconomie negatief beïnvloeden.

Met betrekking tot het besluit van verschillende westerse mogendheden om de tegoeden van de Russische centrale bank te bevriezen, beweerde Poetin dat dit alleen maar zou dienen om het vertrouwen in die landen onherstelbaar te ondermijnen en andere landen twee keer te laten nadenken voordat ze hun reserves onder de hoede van die landen plaatsen. Volgens hem werd bijna de helft van de bezittingen van Moskougewoon gestolen door het Westen.

De Russische leider richtte zich tot mensen in het Westen en zei dat de enorme sancties die aan Rusland werden opgelegd, al tegen de VS en Europa zelf waren, met regeringen daar die hard probeerden hun burgers ervan te overtuigen dat Rusland de schuld was.

Poetin waarschuwde gewone mensen in het Westen dat pogingen om Moskou af te schilderen als de primaire bron van al hun ellende leugens waren, waarbij veel van die kwesties het directe gevolg waren van de “ambities” en “politieke kortzichtigheid” van de westerse regeringen.

De westerse elites hebben volgens Poetin van hun landen een ‘imperium van leugens’ gemaakt,  maar Rusland zal zijn eigen positie aan de hele wereld blijven presenteren, wat er ook gebeurt.


Rusland zal privé-eigendom respecteren in tegenstelling tot het Westen


De Russische president Vladimir Poetin zei woensdag dat het land geen plannen heeft om buitenlandse activa te nationaliseren als reactie op inbeslagnames van Russisch onroerend goed in het buitenland.

“In tegenstelling tot westerse landen zullen we eigendomsrechten respecteren,” voegde hij eraan toe.

De confisquatie van de buitenlandse activa van het land, en die van Russische bedrijven, is volgens Poetin een les voor de ondernemers van het land.

“Er is niets betrouwbaarder dan investeringen in eigen land”, zei de president.

“We moeten begrijpen dat een nieuw pakket sancties en beperkingen tegen ons zou zijn gevolgd in elke ontwikkeling van gebeurtenissen.”

Vorige week stelde de Russische regering voor om de eigendommen van vertrekkende buitenlandse bedrijven te nationaliseren als reactie op de inbeslagnames van Russisch eigendom en geld in het buitenland.

Een aantal voornamelijk westerse landen hebben Russische zakenlieden gesanctioneerd en beslag gelegd op hun bezittingen. Ongeveer de helft van de goud- en deviezenreserves van het land, zo’n 300 miljard US dollar, is bevroren door centrale banken.

De VS en hun Europese bondgenoten hebben Rusland ongekende sancties opgelegd nadat Moskou een militaire operatie in Oekraïne had gelanceerd. Sancties hebben honderden westerse bedrijven gedwongen hun activiteiten en investeringen in het land stop te zetten.