Putin bashen en nazi’s verheerlijken, het nieuwe normaal is aangebroken.

Hoor ze eens mekkeren, die politiek correcte sukkels in de sociale media. Het zijn allemaal nazi-supporters. Beweren dat Zelensky een jood is en zijn familie in de holocaust is uitgeroeid, is een schrijnend en aanstootgevend gebrek aan kennis. Dat komieke ventje heeft zich puissant om laten kopen en heeft panden in Florida, met 1,2 miljard US dollar op de bank in Costa Rica. Zijn pandje in Italië heeft hij onlangs voor 5 miljoen Euro verpatst.

Het wordt allemaal gefocust op één man, zoals dat met Ghadaffi, Saddam Hussein, Hitler gebeurde. Een beprofde methode, pathetisch en onbeholpen. Dag en nacht worden de leugens erin geramd, net zolang tot iedereen ervan overtuigd is. Acteur Biden wordt door deze propagandakanalen nog steeds voor vol aangezien. geen vleugje kritiek.

Nep beelden en nep journalisten van de mainstream media, die maar blijven volhouden dat de Russen de misdadigers zijn, over de Azov, Aidar en Kharkiv-1 bendes hoor je ze niet. De laffe misdaden die ze uitvreten zijn voor de nazi-supporters heldendaden. Het is de dood van de mainstream en het journalistendom.

Putin heeft gelijk als hij zegt dat het hem allemaal verdomd bekend voor komt….

Vladimir Poetin over de pogingen van de “westerse beschaving” om “Rusland af te schaffen”.

🗣 “Het is niet gisteren begonnen. In Hollywood werden herhaaldelijk films uitgebracht waarin de Verenigde Staten de enige overwinnaar van het nationaal-socialisme werd genoemd. En de bijdrage van het Rode Leger werd afgeschaft.

In Japan zwijgen ze op de dag van de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki over wie er bommen op hun steden heeft laten vallen, of ze schrijven complete onzin en zeggen dat een paar bondgenoten het hebben gedaan. En ze zeggen niet dat het de V.S. waren die deze massamoord hebben georkestreerd. Deze waarheid ook cynisch besloten af te schaffen.

Vandaag proberen ze een duizend jaar oud land, en ons volk, af te schaffen. Ik heb het over de progressieve discriminatie van alles wat met Rusland en Russen te maken heeft.

De spreekwoordelijke afbraakcultuur is een afschaffing van cultuur geworden. Tsjaikovski en Rachmaninov worden van affiches geweerd, Russische schrijvers en hun boeken worden verboden. De laatste keer dat zo’n massale campagne om aanstootgevende literatuur te vernietigen werd gevoerd door de nazi’s in Duitsland.”

15% van de wereldbevolking boycot Rusland. 85% niet.