Bezuinigen op de zorg en het verbieden van preventieve geneeswijzen levert de vurig gewenste “pandemie” op – maar dan alleen in in de media.

Er was, is en komt geen pandemie. Er is alleen een agenda, STAAT en media propaganda. Er was, is en komt geenm oversterfte, je moet alleen wel even goed rekenen, iets wat Den Haag u nooit zal vertellen. Cijfers spreken boekdelen, grafieken voor mensen die de cijfers niet (willen) begrijpen.

Maar het allerergste komt nog…..

Alle Covid maatregelen zouden zijn afgeschaft per 23 maart 2022. Dat is niet waar. De belangrijkste wordt namelijk niet afgeschaft: het Corona noodwetje.

Veel wordt gebaseerd op het feit dat 90% van de bevolking is gevaccineerd. Dat is een leugen. Er is NIEMAND gevaccineerd. Er is een experimentele gentherapie toegepast op een groot deel van de bevolking. De helft van de injecties, zo blijkt uit de Pfizer documenten die onze achterkleinkinderen pas mochten lezen, was PLACEBO.

Althans: wat betreft het mRNA gedeelte. Grafeenhydroxide zit in ALLE injecties.

Dan het ministerieel GEZEIK en GEZANIK over de zogenaamde “druk op de zorg” en dat daarom de vervloekte QR-code (ID-controle- en volgsysteem) nog even achter de hand wordt gehouden.

Een decennia lang bezuinigen op de capaciteit aan de achterkant….

Een verbod van anti-parasitaire geneesmiddelen aan de voorkant….

Resultaat: overvolle ziekenhuizen omdat er geen bedden zijn, geen personeel, idiote sanitaire nepregeltjes en omdat er geen geneeskunde aan de voorkant MAG worden toegepast.

Een grof schandaal. Hieronder een video waaruit keihard kan worden vastgesteld dat van de 2.000 in het ziekenhuis liggende zogenaamde Covid-patiënten er slechts 14 daadwerkelijk hadden moeten worden opgenomen omdat de preventie niet werkte.

Nog even wat extra informatie, voor degenen die graag verbanden leggen tussen COVID-19 als biowapen, nu weer actueel sinds de ontmaskering van het door het bankenkartel gefinancierde biowapennetwerk in OekraÏne.

Het Amerikaanse leger is voorbereid op de verdediging tegen bio-wapens. Op de officiële website van het Amerikaanse leger staat: “Een van de belangrijkste onderzoeksthema’s van het Natick Soldier Research, Development and Engineering Center van het Amerikaanse leger is de ontdekking en ontwikkeling van ontsmettingstechnologieën om soldaten gezond en veilig te houden tegen bioterroristische aanvallen. De uitvinding van Natick is een draagbaar “elektrodeloos” proces voor het genereren van chloordioxide, een van de beste biociden die beschikbaar zijn voor de bestrijding van contaminanten, variërend van goedaardige microben en voedselpathogenen tot bioterroristische agentia van categorie A. […] Chloordioxide is een biocide met een breed spectrum dat sporen, bacteriën, virussen en schimmels doodt.


Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op de gegevens van het CBS. Aan de sterftecijfers kun je nu eenmaal niet knutselen. Dan blijkt dus ook dat in de loop van 7 jaar de sterftecijfers alleen maar neerwaarts zijn geëvolueerd. In de groep 65-plussers is het voortschrijdend 3-jaarlijkse gemiddelde van 0,95% gezakt naar 0,84%. Mensen worden ouder en blijven langer gezond, ondanks een preventief gentherapeutisch experiment, waarvan ook nog eens de helft nep was. De enige toenemende trend die we constateren vindt plaats onder de bevolking tot en met 64 jaar. (zie grafiek)