Betrapt: Oekraïne op zoek naar doelen voor een valse vlag aanslag.

Uiteraard worden deze beweringen door Oekraïne 180 graden gedraaid.

Komediant Zelensky is een slecht acteur. Vanuit een NATO bunker in Polen worden er regelmatig fimpjes vertoond alsof hij aan het front zijn dappere soldaten moed inspreekt. Over valse vlag gesproken. Het Kremlin geeft met regelmaat verslagen hoe paniekerig geprobeerd wordt het tij te keren in het voordeel van Oekraïne. En dan vooral om de NATO erbij te betrekken.

+++ 19:46 Moskou: Oekraïne plant aanval op diplomatieke faciliteiten in Lviv +++
Rusland beschuldigt Oekraïne van het voorbereiden van aanvallen onder valse vlag op westerse diplomatieke faciliteiten in de westelijke Oekraïense stad Lviv (Lviv). “Het nationalistische regime in Kiev is van plan om aanvallen op diplomatieke objecten van de VS en westerse landen voor te stellen als een vermeende “gerichte aanval door Russische strijdkrachten”, zegt de woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie Igor Konasjenkov. Het doel is druk uit te oefenen op de NAVO om meer wapens te leveren en een no-fly zone boven Oekraïne op te leggen.

Er is geen bewijs voor deze beweringen.

Oekraïne van zijn kant beschuldigt Rusland er herhaaldelijk van onwaarheden te verspreiden over vermeende geplande provocaties om vervolgens zelf onder een valse vlag te kunnen aanvallen.


Met grote regelmaat worden burgerdoelen door Oekraïne bestookt, waarvan de Russen op voorhand al schuldig zijn. Het meest schrijnende zijn de raketten die op woonwijken worden gericht, waarvan men zeker weet dat zich daar geen eigen troepen of nazi-bataljons schuil houden.

Ook in Italië verschijnen brallende krantenkoppen dat Russen de bevolking aanvallen die ze komen bevrijden….

De Oekraïense Tochka raket die in de stad Donetzk dood en verderf zaaide wordt door de Italiaanse krant La Stampa verkocht als Russische terreur gepleegd op de burgerbevolking. De foto is van direct na de aanval, maar de hoofdredacteur blijft glashard verkondigen dat hij GEEN nepnieuws verspreidt….

Deze hoofdredactuer doet dat omdat de regel door de westerse pers wordt toegepast dat “alle nieuws uit Rusland is propaganda en wij verkondigen de enige waarheid”.

Zover is de mainstream al in de stront gezakt. Het is en blijft opperste paniek met als bijwerking oorlogshitserij van jewelste. Van de westerse pers komt geen enkele nuance.

Komediant Zelensky doet niet anders dan bedelen om geld, wapens, huurlingen, no-fly zones en valse vlaggen. ALLES om ervoor te zorgen dat de NATO met de Russen slaags raken. Hij en zijn miljardair-companen offeren daar met het grootste gemak honderdduizenden landgenoten voor op als kanonnenvoer en vluchtelingenstroom.

Ze zijn betrapt. Daarom is vanaf het begin hun strijd hopeloos en verloren.