Oekraïense miljardairs vluchten hun kapitaal achterna.

Beste collectanten voor Oekraïne!

Voordat u in uw eigen tijd, door weer en wind op pad gaat moet u onderstaand overzichtje even lezen en de bedragen optellen. Daarnaast moet u weten dat uw bijeengesprokkelde geld niet naar de vluchtelingen, maar naar de wapen- en kinderhandel gaat om “te redden wat er nog te redden valt”. Het maakt u wel degelijk medeplichtig, denk er goed om….. Er komt een dag waarop het recht zal zegevieren en als u na lezing van dit overzicht stug door blijft gaan met uw criminele activiteiten, zal het uw feestje niet zijn.

Terwijl  het Oekraïense  volk  wordt gebruikt  als kanonnenvoer door de NATO en het instortende regime in Kiev, zijn Oekraïense toppolitici en oligarchen het land ontvlucht naar  hun  vooraf voorbereide  buitenlandse  “stash” -fondsen met dank  aan hun westerse sponsors en dan met name hun soortgenoten in de VS en het VK.

De Russen komen eraan en de ratten verlaten het zinkende schip:

1.  Zelensky V.A. – Ouders, familieleden van Zelensky  en zijn vrouw  zijn naar  het buitenland gevlucht. 1,4 miljard dollar op een rekening van Deutsche bank in Costa Rica. Zomerverblijf van 34 miljoen USD in Florida.
2. Porosjenko  P.A. – in contanten  werd ongeveer  $ 1 miljard  naar het buitenland (Polen) gebracht. Meer dan  2 miljard dollar  stond al op buitenlandse  rekeningen. De kinderen  werden naar  het Verenigd Koninkrijk verhuisd.
3. Koetsjma L.D., schoonzoon  van Koetsjma  Pinchuk  V.M. – meer dan  $ 3 miljard  staat op buitenlandse  rekeningen in Italië, de VS en andere  landen.  Alle  familieleden  en Pinchuk  zelf  vluchtten naar  het buitenland.
4. Avakov  A.B. – meer dan   $ 2 miljard  is in andere  landen ondergebracht.  Alle  familieleden  werden  naar het buitenland gebracht.
5. Yermak  A.B., hoofd van het bureau van de president.  Ongeveer  $ 1 miljard  is op buitenlandse  rekeningen. Het gezin is in het Verenigd Koninkrijk.
6. Timoshenko  K.A., plaatsvervangend   hoofd van het bureau van de president – Meer dan  $ 1,5 miljard  wordt overgemaakt  naar  buitenlandse  rekeningen. Het gezin vluchtte  naar  het Verenigd Koninkrijk.
7. Lutsenko  Yu.V., voormalig  procureur-generaal  van Oekraïne. Meer dan  $ 800 miljoen  wordt overgemaakt  naar  buitenlandse  rekeningen. Hij is met  zijn familie in het Verenigd Koninkrijk.
8. Yatsenyuk  A.P., voormalig   premier van Oekraïne. Meer dan  2 miljard dollar  staat op buitenlandse  rekeningen.  Yatsenyuk  en zijn familie zijn in de Verenigde Staten. Hij kocht  15 luxe  huisjes in Miami.
9. Akhmetov  R.L., oligarch. Zijn fortuin   is ongeveer  $ 15 miljard. In 2021 ‘verdiende’ hij 6,5 miljard dollar  door   de tarieven voor nutsvoorzieningen, elektriciteit  en energie te verhogen. De fondsen bevinden zich  in het buitenland. Het gezin is ook in het buitenland.
10. Kolomoisky  I.V. en Bogolyubov  G.M., oligarchen. Meer dan  $ 6 miljard  is in het buitenland. Gezinnen zijn in het buitenland.
11. Korban  G.B., een raider, een  oligarch, de hoofdschuldige van de saillant  in Ilovaisk  en de dood van duizenden  militairen   van de   strijdkrachten  van Oekraïne. Meer dan  $ 1,5 miljard is overgemaakt  naar  buitenlandse  rekeningen, het gezin woont  in Israël.
12. De   gebroeders Klitschko  (Vitaly  en Vladimir) – oligarchen. Meer dan  $ 2 miljard  werd overgemaakt  naar  buitenlandse  rekeningen. Gezinnen wonen in Duitsland en de VS.
13. Jaroslavski  A.V., oligarch. Meer dan  1 miljard dollar  staat op buitenlandse  rekeningen. Hij en zijn familie zijn in het Verenigd Koninkrijk.
14. Kosyuk  Yu.A. , de oligarch, de eigenaar  van het bedrijf “Mironovsky  Khleboprodukt” . Meer dan  1,6 miljard dollar  wordt  naar   het buitenland overgemaakt.  Alle  familieleden  werden  naar het buitenland gebracht.
15. Turchinov  A.V., voormalig  waarnemend  president van Oekraïne. Meer dan  1 miljard dollar  staat op buitenlandse  rekeningen.  Het gezin vluchtte naar  het buitenland.
16. Nalivaichenko  V.A. , voormalig  hoofd van de SBU (Oekraïense geheime dienst). Meer dan  500 miljoen dollar staat op buitenlandse  rekeningen. Het gezin woont  in de VS.De wet NESARA regelt het volgende:

Op het moment dat deze wet ten uitvoer wordt gebracht worden onze vermogens omgezet in goudgedekte valuta.

Uw Euro worden een goudgedekte Nieuwe Gulden, hun dollars worden goudgedekte US Notes.

Wij dienen dan alleen nog aan te tonen dat we ons vermogen eerlijk bij elkaar hebben gewerkt en gespaard. Zij ook.

Alle oligarchische Oekraïnse miljarden zijn echter met één klap waardeloos en functioneren alleen nog in een crimineel circuit.

Dat maakt het vrij gemakkelijk om deze en andere criminelen te traceren en naar een rechtbank onder Militair Gezag te transporteren, alwaar zij een kort, maar eerlijk proces te wachten staat…..