Aan alle Oekraïense vluchtelingen: “LET OP UW KINDEREN!”

De vluchtelingenstroom uit Oekraïne is nu goed op gang gekomen.

Er sijpelen steeds vaker berichten door dat op de route naar het westen kinderen “vermist” en “zoek” raken en niet worden teruggevonden. Zijn ze verdwaald of worden ze gekidnapped?

Ook in Nederland zijn de vluchtelingen welkom. Maar we moeten de ouders toch waarschuwen dat ze in het pedoparadijs terecht zijn gekomen. Nederland, waar 70% van de servers staat die kinderporno verspreiden. Waar “regeringen” onderzoeken saboteren en waar klokkenluiders het land uit worden gejaagd.

Gedragsadviezen voor Oekraïense vluchtelingen

‼️‼️ Zorg goed voor je kinderen, verlies ze geen moment uit het oog! ‼️‼️

Beste Oekraïners, jullie zijn nu gearriveerd in het pedofielenbolwerk aan de Noordzee.

De “regering” hier steunt de nazi-fascisten in je eigen land met wapens en huurlingen, vandaar dat jullie op de vlucht zijn geslagen en hier welkom zijn.

Bescherm je kinderen tegen alle functionarissen die zeggen van de kerk te zijn want de dominees en priesters “onfermen” zich maar al te graag over hulpeloze kinderen. Er worden regelmatig kinderen door overheidsinstellingen als Jeugdzorg ontvoerd.

Pas op voor het zogenaamde staatsburgerschap door naturalisatie in dit land, want vanaf dat moment ben je volledig rechteloos. Dit land is geen goede plek voor kinderen.

De “regering” hier tolereert kinderhandel met een miljardenomzet. Kinderhandel is drugshandel en wapenhandel in omzet al gepasseerd. Voor veel geld wijkt alles, ook hun geweten.

Er is hier geen sprake van een onafhankelijke rechterlijke macht.

De criminele inslag van politici en media alhier is de echte reden waarom u uw land moest verlaten. Zo hebben ze dat in Libië, Irak en Syrië gedaan. Zo is dat gegaan in Kosovo, Bosnië en Afghanistan.

Westerse landen zijn verslaafd geraakt aan vluchtelingenstromen.

Het afromen van de massa’s ontheemden gebeurt in de vorm van het “verdwijnen van jullie kinderen”.

2 gedachtes over “Aan alle Oekraïense vluchtelingen: “LET OP UW KINDEREN!”

  1. Pingback: Aan alle Oekraïense vluchtelingen: “LET OP UW KINDEREN!” – Econamic Global Organizations

  2. Pingback: Aan alle Oekraïense vluchtelingen: “LET OP UW KINDEREN!” – flashyflasch

Reacties zijn gesloten.