GAVI (Bill Gates) neemt aandelen in parfumbedrijf Firmenich. “Gevaccineerden” kun je ruiken…..

Astrid Stuckelberger (voormalig medewerker WHO in Geneve en virusgelovige) kan ruiken als mensen zijn geïnjecteerd. Je moet alleen weten wát je precies moet kunnen herkennen. Waarom zou GAVI (entstof ondernemingen) aandelen nemen in een parfumbedrijf?

Het lijkt alsof gevaccineerden aantrekkelijk moeten ruiken zodat je er niet met een grote boog omheen zult lopen. Om spike eiwitten op te pikken, nanopartikelen, grafeenoxide en 5G doet de rest.

orwell.stad

ORWELL CITY: Dr. Astrid Stuckelberger over niet-gevaccineerde mensen die geuren en smaken waarnemen wanneer ze dicht bij degenen zijn die zijn gevaccineerd


Dr. Astrid Stuckelberger was samen met andere onderzoekers en dissidenten zoals Dr. Wilfredo Stokes en La Quinta Columna aanwezig op de Internationale Top georganiseerd door het radiostation El Mirador del Gallo om de post-COVID-wereld te bespreken.

Onder de merkwaardige dingen die werden besproken, vermeldde Dr. Stuckelberger dat niet-gevaccineerde personen, waaronder zijzelf, geuren en smaken voelen wanneer ze dicht bij gevaccineerde personen staan.

Een van de hypothesen die dit merkwaardige fenomeen zou kunnen verklaren, is dat dit is sinds GAVI aandelen kocht van het bedrijf Firmenich, verantwoordelijk voor de distributie van smaken en geuren.

Alle informatie erover in het volgende fragment dat Orwell City vandaag voor zijn lezers heeft voorbereid.

Dr. Astrid Stuckelberger: Ja, dat wist ik. Ik begreep het omdat ik goed luisterde naar wat er gezegd werd. Maar dan moet ik nog een heel nieuwsgierige vraag stellen. Ik heb gemerkt dat als ik met gevaccineerde mensen ben, ze ruiken naar Dior Poison parfum.  

Het zijn mensen uit Saoedi-Arabië die ik hier heb ontmoet, en ze hebben alle drie de doses van het vaccin. Ik heb een synthetische sjaal, en die lag in zijn auto, en toen dacht ik dat ik de nanodeeltjes rook die eraan kleefden. En deze sjaal ruikt, ook vandaag nog, zonder deze nanodeeltjes, erg sterk, naar oosterse geuren zoals Poison van Dior, Mugler, Desire Noir van Dunhill…

Is het je ook opgevallen dat dit te maken heeft met de geuren van de parfums? Het is gewoon zo dat als ik naast ze sta… Als ik dicht bij hen ben, krijg ik die geuren die mijn synthetische sjaal doordringen. Geuren voor mannen en vrouwen. Het is niet mogelijk om zo te ruiken, omdat ik dat parfum niet draag, en zij ook niet.

Ricardo Delgado: Dit is heel interessant omdat ik mensen ken, die heel dicht bij La Quinta Columna staan, die de capaciteit hebben – niet gevaccineerd zijn – om degenen die gevaccineerd zijn waar te nemen. Ze voelen iets in hun mond. Ze voelen de geur als het ware in hun mond. Dat wil zeggen, alsof ze het, laten we zeggen, op de een of andere manier proeven. Het kan niet missen. Die capaciteit hebben ze praktisch 100% ontwikkeld. 

Dr. Astrid Stuckelberger: Ja, omdat GAVI (Bill Gates) een relatie heeft met Firmenich, een geur- en smaakbedrijf. Het is een parfumbedrijf, dus kochten ze aandelen. Kun je vertalen wat ik zeg, Pablo? 

Pablo Salinas: Ja.

Dr. Astrid Stuckelberger: Hier, in Genève, verkopen ze smaken en geuren. Het is het grootste parfumbedrijf.

Als je mijn artikelen en de video’s die je hier vindt leuk vindt en als je er zin in hebt, kun je een kleine donatie doen.  Uw steun wordt altijd meer dan gewaardeerd.

Volg Orwell City op Telegram. Bedankt voor het lezen!

—Orwellito.