OPGELET! Uw achterbakse “leiders” willen dat u naar Oekraïne kijkt terwijl zij hun genocidewetten in elkaar timmeren.

De gluiperds die zich “leiders” noemen, zijn bezig achter onze rug om de rest van onze natuurlijke rechten af te pakken. Vandaag wil men dat in Geneve bekonkelen.

Terwijl de volkeren zich thans onwerkelijk druk maken over de afleidingsoorlog op de oostflank van het Nazirijk, wordt vandaag op 1.3.22 op de westflank van dit Nazirijk in Genève het verdrag in elkaar getimmerd om de controle van alle volkeren door de WHO over te laten nemen als de basis van de Eénwereldregering.

De timing van de oorlog had niet beter kunnen zijn, ook in verband met de invoering van verplichte injecties in Duitsland op 18.03.2022. Iedereen is afgeleid, niemand doet iets om te voorkomen dat de wereldbevolking alle rechten wordt ontmnomen en dat allemaal met het slappe excuus om een pandemie te voorkomen.

Het ondertekende pandemie-preventieverdrag – het zogenaamde “Pandemie Instrument” – stelt alle nationale grondwetten buiten werking en het verenigde Nazi rijk kan over de WHO en iedereen heersen en ons rechteloos maken.

De voornemens van onze zogenaamde “leiders” zullen als we het toestaan meer schade aanrichten dan een vuile kernoorlog.

Hier de link: Pandemie Instrument

Er is maar één optie: de Doodendraad spannen en onder stroom zetten. .

Dat zijn we aan onze kinderen verplicht.