Oekraïne: Beerput die ten koste van de waarheid dicht moet blijven.

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Rode draad: Russisch gas, witwassen, mensen- en orgaanhandel, vuilnisbelt van Europa.

Wat hebben Putin en Zelensky ook al weer gemeen?

Het World Economic Forum natuurlijk. Hoewel nu het profiel van de Russische president is verwijderd. Trump staat er ook niet op, Bolsonaro niet…. volgens Naziklaas SSchwab zitten die “in een andere wereld”.

En wat hebben bepaalde “leidende types” en Oekraïne met elkaar gemeen ?

Biden (D)(in coma), Pelosi (D)(Maffia), Kerry (D)(Skull&Bones, Romney (R)(Mormoon)??

De Oekraïense beerput is een ongekende verzameling kolossale misdaden tegen de mensheid. De Amerikaanse biowapenfaciliteiten in het land is nog maar het topje van de ijsberg. De meerderheid van die faciliteiten is dan wel door Rusland verwoest, maar het is geen garantie dat er vroeg of laat iets “ontsnapt”. Geen virus, maar ouderwets strijdgas en/of bacteriologische wapens. U gelooft het niet omdat de mainstream media het er nog steeds niet over heeft gehad?

Bewijs uit 2005, getekend door John Kerry, destijds minister van buitenlandse zaken van de VS, thans klimaatpaus o.i.d.:

Een gedachte over “Oekraïne: Beerput die ten koste van de waarheid dicht moet blijven.

  1. Pingback: Is there more to the Ukraine/Russia conflict than meets the eye? – Ukraine cesspool that must stay closed at the expense of the truth – Stay Free – Live in Truth

Reacties zijn gesloten.