Omicron af door de zijdeur, welkom nep-oorlog in Oekraïne

De nep oorlog in Oekraïne vervangt tijdelijk het corona onderdrukkingsmechanisme om de aandacht af te leiden.

De oorlog in Oekraïne vindt voornamelijk in de mainstream leugenpers plaats, gepropageerd door de westerse regimes. We zijn gewaarschuwd: het ergste moet nog komen. Geen enkele gepresenteerd nieuwsfeit berust op waarheid.

In het “nieuws” worden we iedere minuut getrakteerd op nepnieuws, klinkklare leugens en een complete verdraaiing van wat er werkelijk gebeurt. Als een sabotageploeg in de buurt van Kiev een radioactieve opslagplaats opblaast, is er een raket van de Russen ingeslagen. Sabotageploegen blazen flatgebouwen op en de Russen krijgen de schuld. Alles breed uitgemeten in de ochtendkrant in het Westen.

Wat er wél gebeurt is een campagne van provocatie door de westerse marionettenregimes. We kunnen er zeker van zijn dat er Gladio B teams Oekraïne in zijn gestuurd om sabotage te plegen zoals dat ook in Syrië is gebeurd. We kunnen een gasaanval van de Russen verwachten. Een chemisch/bacteriologische aanval op een stadje met honderden burgerdoden…. Halabja…. De nazi-bataljons terroriseren de nog niet door de Russen gecontroleerde gebieden en beschieten doelgericht de burgerbevolking. Dader: de Russen.

Ook wordt er door de NATO geprovoceerd. De burgerluchtvaart vliegt om Oekraïne heen, maar vlak langs de grenzen. Het is wachten op een foutje en een voltreffer van een Russische kruisraket. Desnoods schiet de NATO zélf een toestel neer, met honderden doden tot gevolg…. MH-17…..

Er worden door de NATO troepen naar de grens met Oekraïne gestuurd. Er worden containers voor wapens en strijdgas naar de Junta in Kiev gestuurd. Kiev, waar anarchie en burgeroorlog op instigatie van Zelensky al dagen aan de gang is. Er zijn tienduizenden AK-47 Kalasjnikovs uitgedeeld aan burgers. Alle criminelen zijn uit de gevangenissen losgelaten en bewapend. Ieder burgerslachtoffer zal op het conto van Putin worden geschreven.

In Wit-Rusland zitten Russische onderhandelaars te wachten op de Kiev Junta om over een wapenstilstand te praten.

Wij hopen dat de WEF-keffertjes van Zelensky NIET op komen dagen.

Wij hopen ook, dat het Russische leger een bliksemactie ontketend en vanuit Wit-Rusland de grenzen met Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië afgrendelt.

Wij hopen namelijk niet, dat West Oekraïne een nazi-bufferstaatje wordt.

Van de kwart miljoen Russische troepen aan de buitengrenzen is nog maar 30% ingezet.

Corona en omicron af door de zijdeur. De nep-oorlog in Oekraïne is een geschenk van de Russen, gesteund door de Chinezen.

Wij zitten hier niet te wachten op een “New World Order” die door China en Rusland aan ons wordt opgelegd.

De bevrijding moet dus toch echt van onszelf komen.