Oekraïne wordt in no time opgerold, Putin roept op om de wapens neer te leggen (+ UPDATES!)

Massale aanvallen niet alleen in de Donbass, maar in het gehele gebied. Kiev wordt gebombardeerd, Charkov aangevallen, de vlootbases van de Oekraïense marine in brand gezet. De Russen hebben een no-fly zone boven het gebied afgekondigd, de NATO moet haar verkenningsvluchten staken. De separatisten in de Donbass zullen de beide Volksrepublieken met hun oorspronkelijke grenzen herstellen, dat ziet er op de kaart zo uit:

Hoofddoel van de Russen: de door het Westen en Kolomoisky met bloedgeld gefinancierde paramilitaire Nazi bataljons, die sinds 2014 moordend hebben huisgehouden in de Donbass. Een goede inschatting is, dat deze fanatiekelingen tot de laatste man zullen worden geliquideerd, voor of na hun uurtje Militair Tribunaal. Dit, om “Srebrenicza toestanden” te voorkomen…..

Om 14.00 uur werd bekend: De Russen controleren de hele Donbass. Pushilin: “De genocide op de Russischtalige bevolking is voorkomen – de operatie zal spoedig voorbij zijn”

Poetin deed in zijn toespraak begin donderdagochtend een rechtstreeks beroep op de Oekraïense strijdkrachten.

De Russische president had een boodschap voor de Oekraïense strijdkrachten.

“Jullie vaders, grootvaders en overgrootvaders hebben niet gevochten om ons gemeenschappelijk vaderland te verdedigen zodat de neonazi’s van vandaag de macht konden grijpen.

U hebt een eed van trouw afgelegd aan het Oekraïense volk – “niet aan de volksvijandige junta die het volk berooft en uw land belachelijk maakt”.

▪️ Poetin riep de Oekraïense strijdkrachten op om onmiddellijk de wapens neer te leggen en naar huis te gaan.

▪️ De Russische president verzekerde dat alle soldaten van het Oekraïense leger die deze beslissing nemen, ongehinderd de gevechtszone zullen kunnen verlaten.

Alle verantwoordelijkheid voor het bloedvergieten zal rusten “op het geweten van het heersende regime van Oekraïne”.

Voorts is bekend gemaakt dat iedereen in Oekarïne die gevolg geeft aan de orders van Zelensky de burgers te bewapenen, voor Militaire Tribunalen zullen boeten met hun leven.


Er is al een massale vluchtelingenstroom naar het westen op gang gekomen, Kiev wordt een spookstad. Zouden de Russen de oligarchen de benen laten nemen? De meesten staan op hun dodenlijst.

De NATO is als agressiepact compleet uitgeschakeld.

Rusland zal niet rusten voordat de status quo van 1991 is hersteld.

Belangrijke mededeling van Putin: “U heeft de eed aan het volk afgelegd, niet aan het volksvijandige regime in Kiev.”

Dat hoeft hij niet tegen de Nederlandse strijdkrachten te zeggen. Die hebben trouw aan de “koning” gezworen, dus TEGEN het volk, gezien de wetjes die deze ongekozen vakantievierder klakkeloos tekent.

In vergelijking met de meeste andere landen is Nederland een achterlijk en gemankeerd systeemlandje geworden. Totaal NIET vrij en geregeerd door volksvijandige bureacraten, door het WEF aangesteld en bevredigd. Mits ze hun werk doen: kaalslag op het land plegen en het terroriseren van de bevolking.

De echte, definitieve bevrijding zullen we hier zelf moeten doen.


U P D A T E S

In de eerste 4 uren van de Russische aanval is het resultaat:


🇺🇦 Luchtverdedigingssysteem vernietigd
🇺🇦 Luchtmacht uitgeschakeld/weggejaagd
🇺🇦 Marine vernietigd
🇺🇦 Er zijn geen drones meer

Er wordt inmiddels door Oekraïense soldaten massaal gehoor gegeven aan de oproep van Putin om de wapens neer te leggen: “Intelligence data show that individual units and servicemen of the Ukrainian Armed Forces are massively leaving their positions, abandoning their weapons – RF Ministry of Defense”.

(Disclaimer: dit zou ook een typische misleiding kunnen zijn om de troepen ergens toe te bewegen)

Een “dreigingsreductieprogramma” met behulp van biologische aanvalswapens: “It is now being admitted that the USA has biological weapons depots across Ukraine and on the border with Russia

https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/

U.S. Embassy in Ukraine


CIA-trained Ukrainian paramilitaries may take central role if Russia invades

De CIA houdt toezicht op een geheim intensief trainingsprogramma in de VS voor elite Oekraïense speciale operatietroepen en ander inlichtingenpersoneel, volgens vijf voormalige inlichtingen- en nationale veiligheidsfunctionarissen die bekend zijn met het initiatief. Het programma, dat in 2015 begon, is gevestigd in een geheime faciliteit in het zuiden van de VS, volgens sommige van die functionarissen.

De door de CIA opgeleide troepen zouden binnenkort een cruciale rol kunnen spelen aan de oostgrens van Oekraïne, waar Russische troepen zich hebben verzameld in wat velen vrezen als voorbereiding op een invasie. De VS en Rusland zijn eerder deze week in Genève veiligheidsbesprekingen begonnen, maar zijn er tot nu toe niet in geslaagd een concrete overeenkomst te bereiken.

https://news.yahoo.com/cia-trained-ukrainian-paramilitaries-may-take-central-role-if-russia-invades-185258008.html


Uit de Griekse pers:

Met een bliksemopmars en zonder echter enige serieuze tegenstand te ontmoeten, maar in plaats daarvan overal Oekraïense burgers die hen als “bevrijders” accepteren en Russische vlaggen hijsen, hebben de Russische pantserbrigades en speciale parachutisteneenheden slechts 23 km afgelegd. van het centrum van Kiev, de historische Russische hoofdstad, de stad waar de Russische natie werd geboren, en ongeveer 20 km van het centrum van het Russischtalige Kharkiv (70% van de inwoners is Russischtalig).

Maar, zoals u hieronder kunt lezen, is er al een Spetsnaz-eenheid in Kiev.

Een Russische pantserbrigade is door de rudimentaire Oekraïense verdediging in de buitenwijken van Kiev gebroken en kan elk moment als bevrijders de stad binnenkomen.

Luchtlandingstroepen troffen het Antonov vliegveld in het Khostomel district, dat slechts 15 km van de ringweg van Kiev ligt.

Een Spetsnaz-eenheid bevindt zich reeds buiten het presidentieel paleis en heeft opgeroepen tot een overgave aan de presidentiële garde om “onnodig bloedvergieten” te voorkomen.

Als ze zich niet overgeven zullen ze wachten op Russische tanks om de aanval te dekken.


Conclusie: Het Oekraïense leger heeft geen schot gelost.


Het hoofd van de Volksrepubliek Donetsk, Denis Pusilin, heeft aangekondigd dat de militaire operatie om de hele Donbass-regio (die Donetsk en Lugansk omvat) te heroveren “spoedig voorbij zal zijn”, aangezien de Oekraïense soldaten zich nu al terugtrekken en zich uit de hele regio terugtrekken.

De Russen controleren de hele Donbass: “De genocide op de Russischtalige bevolking is voorkomen – de operatie zal spoedig voorbij zijn”